Turkiet 30/8 - 6/9

Gokväll allihopa

Tack Katja för din fina kommentar till det senaste inlägget! Känner nu i efterhand att jag kanske gav en ganska sned bild av mig själv i det inlägget, lät som värsta självmordsbenägna människan. Det var inte meningen. Vill klargöra att jag är fullt nöjd med mitt liv, det är bara det att det saknas en del saker tills jag kan slå mig till ro med det "perfekta livet". Jag har världens underbaraste pojkvän som jag älskar över allt annat, och jag älskar att han älskar mig lika mycket tillbaka. Jag har en fantastisk familj som alltid har funnits där och mina underbara vänner skulle jag aldrig klara mig utan. Man kan säga att jag lever ett bra liv. Ett ruskigt bra liv som man absolut inte ska klaga på. Men den som har mycket vill ha mer, eller hur... Och jag har, ganska länge nu varit pank och inte haft någonstans att kalla mitt "riktiga" hem. Jag skulle vilja vrida fram tiden cirka 2-3 år, då jag och Fernie bor i en egen lägenhet som vi kan möblera hur vi vill med vad vi vill. Jag vill lyckas på jobbet, ha en bra lön och känna att livet flyter på. Mitt liv flyter inte på nu, jag bor hemma hos mina föräldrar, är fortfarande lika pank och väntar ångestfyllt på resultatet på min sista tenta.

Det var det jag menade. Hoppas ni förstår. Söker dock fortfarande fler svar på om någon vet vad lycka innebär. Lätta era hjärtan nu folks ;)

Imorrn flyger jag och min älskling till varmare breddgrader.


Till Kusadasi, Turkiet. (Denna bild är dock tagen i Chile)


Bye bye Sweden, ses om en vecka!

Peace out
C


Pursuit of Happiness

Vad händer med min kropp??



Jag är 23 år och har fått värsta finnattacken. Kanske inte syns så bra på bilden men dem finns där...Usch. Och så känner kag mig plufsigare om magen. Och på toppen av det har jag en ångest inom mig som aldrig tar slut. Måste träna. Jag och pappa sprang i elljusspåret för en vecka sen men sen blev det inte mycket mer med det. Men efter Turkiet ska jag gå in för det på rikigt. Måste sluta klaga på mig själv och göra nåt åt saken. Vill kunna vara som för några år sen när jag inte behövde tänka på vad jag stoppade i mig. Men den tiden är över nu. Längtar tillbaka till friidrotten. Då hade man träningen som rutin, och det fanns inget annat i ens vardag.
På tal om det, pratade med Helena igår i telefon och vi börja prata om friidrott nu när VM har varit och allt, och vi kom båda fram till att vi längtar tillbaka till träningen, nervositeten innan start och resorna med varandra.
Det var tider det.

Men då var då och nu är nu.
Hur vet man om man är lycklig? Någon som har ett bra svar på det?

Time to wax my Audi

Har vart uppe med tuppen idag, vaknade av att afamiljen höll på i köket med dittan och dattan. Vill ha en lägenhet. Måste ha en lägenhet.

Ska till stan idag och vaxa mina ben och bikinilinjen. Så jag är fit for fight till Turkland. Hittade ett nytt ställe, Salong blå butiken. Med 15 % studentrabatt, perfekt ju. Mitt csn-kort är giltigt till oktober så man måste ju passa på. Efter det ska jag träffa söta Helena i stan och strosa lite och framåt kvällen blir det förhoppningsvis lite bättre väder så vi kan smutta på lite vin på hennes fina balkong.

Ska försöka åka lite tidigare så jag kan luncha med pappa i Liljeholmen.

Ha en bra dag
C


Dagens bloggerskor - framtidens forskare?

Vad är det med dessa bloggerskor??

Hur ska vår värld kunna utvecklas när man vet att det är dessa människor som ska bidra till utvecklingen? Jorden kommer gå under!

Vet inte om ni är uppdaterade i det här snacket, men det är lite svårt att undvika. När jag hörde det här, så trodde jag att det var ett skämt. När jag sedan hittade andra klipp så förstod jag, sorgligt nog, att det är på riktigt. HON är så på riktigt.



Ja, vad har ni att säga om det här? Inte konstigt att folk har fördomar, säger jag.

Stockholm-Luleå-Stockholm

Ojojojoj, stressy days.

Åkte till Luleå igår kväll, skrev tenta idag i sex timmar, och flög tillbaka ikväll. Sitter nu i ljuva Segeltorp, efter ett mysigt bad och med lasagne i magen. Det kändes helt ok idag faktiskt. Peppar peppar. Men man vet aldrig...Det kändes bra sist också och det sket ju sig. Men nu är den skriven iallafall. Så himla skönt. Nu är det bara väntan som är kvar. Det är iofs det värsta. Att vänta. Ska min ångest någon gång ta slut? den kan ta slut om disådär en månad. Den dagen jag får min registrering i handen ska jag ta ett djupt andetag...Och göra mina drömmar till verklighet.

Nog om det.
För er som inte visste det så är jag lite av en bloggfanatiker. Eller det är bara Fernie som lider av det men ändå. Jag följer några stycken, några som jag känner och vissa som jag inte känner, men alla skriver så bra. Det är kul att läsa om allas liv, allas uppfattningar om ditan och datta, olika upplevelser. Jag började skriva den här bloggen för at jag hade sömnsvårigheter och svårt att slappna av på kvällarna. Det var Fernie som sa att det hjälper att skriva av sig på kvällarna så det var ju en himla bra grej att börja skriva blogg. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva...Känns ofta som om jag har bloggtorka och inte vet vad jag ska skriva.  som nu tex. Istället för att skriva något vettigt så babblar jag om det här.

Aja, är alldeles för trött för att sitta här och prata strunt, ska gå o lägga mig snart och drömma om Turkiet på söndag och ett Godkänt i Beskattningrsätt :)



Godnatt!!
C


En sommar med Kräjmer

Fan va tråkig jag är! Skriver aldrig här längre... Får jag skylla på att det har varit sommar och min tillgång till dator inte har vart den bästa? Frågan är om jag kommer vara bättre på att blogga efter sommarn och jag förhoppningsvis börjar jobba... Då kommer jag säkert vara stressad varje dag och hinna med så mycket skriva. Vi får se, ni får helt enkelt acceptera att jag är e busy girl!

Här kommer lite ögongodis från en mycket trevlig och några andra bilder!


Jag, Johanna & Louise glassar


Sötaste Alma


Lite bad med ganska så bra utsikt


Två underbara ♥


Min stekare till pappa



Det har varit en underbar sommar, det här var bara en bråkdelar av alla bilder som tagits. Men osmmarn är inte riktigt slut än. På söndag åker jag och Fernie till Turkland, lääääängtar!

Ikväll åker jag och Fernie upp till Luleå, skriver tenta imorrn. Wish us luck!

Nu börjar allvaret.

Puss & kraaaam
C

Usain Bolt

USAIN BOLT



Behöver jag säga något mer??

Taking over Emmas comp

Hej världen!

Idag har vart en mysig dag. Fernie sov hos mig för att han skulle på lunchmöte i Gullmarsplan. Han har fått jobb på Juristbyrån. Så duktig, min prins ♥
Sen har jag, Emma och våra hundar varit på ett hundcafé på Karlaplan, Himmelska hundar. Supermysigt och jättegod mat, såväl hundmaten som de goda salladerna vi åt. Rekommenderar det till er som vill skämma bort er hund lite.

Sitter just nu hemma hos Emma och är hundvakt åt Rasmus och Mossa (SötisAlma är givetvis också med) medans hon är och klipper sig. Sen ska vi ha myskväll i form av god mat och kanske lite film.

Snokar igenom Emmas dator och hittar lite kul, det tål att läggas upp!


En mycket gammal bild på mig & Emma


Inte en så lika fin bild kanske


Älskar den här bilden, och älskar er ♥

Nu ska jag återgå till att vara hundvakt och busa lite med hundarna, ha en trevlig kväll!

Pussen
C

Slappis

Idag är en riktig slappdag. Lugnet har lagt sig och jag befinner mig i skrivande stund i Knivsta. Vi började plugga igår, om man nu kan kalla det plugga. Fy så omotiverande. VARFÖR klarade jag inte tentan fööööör.....En snäll kurskamrat skickade idag iväg sin VG-tenta till oss så vi kan typ inte börja plugga förrän den kommer...Intalar jag mig själv iallafall.

Annars så händer det inte särskilt mycket i mitt mediokra liv. Sommaren har flugit iväg och snart kommer löven bli gula på träden..Usch vad tråkigt. Ser verkligen fram emot vår Turkietresa nu.

Har inte så mycket mer att skriva nu faktiskt. Vi ska vidare till Segeltorp lite senare idag och förhoppningsvis till Södertälje och hälsa på Sonja & Jonas och deras lilla bebbe. Mys!

Ha en bra dag!
C

Utflykt till Gröna Lund

Vi har hittat på en massa kul med mina kusiner den senaste veckan. Vi har bland annat tagit en runda på stan och varit på Gröna Lund. Här kommer lite bilder från Gröna Lund, för jag tog inga bilder på utekvällen med min kamera.


Nervösa miner inför Insane



Fernie var modig och åkte själv


Min kusin Jenni och hennes Nils



Och dagens fulaste/grymmaste i skratthuset:



Back on track

Hallå alla nyfikna!
Ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt torra, torra bloggande. Jag skyller på att jag har haft mycket att göra och att min släkt från Slovakien och Tyskland har varit här. Men nu är jag back on track :)

En evighet senare....


Vackra Pär & Johanna


Puss puss


Jag & finaste


Bröllopsdagen

Inte mitt bröllop såklart..det är ju inte förrän om tre år. men Idag ska jag på Johanna och Pers bröllop!!
Vet inte hur jag ska ta det i och med att jag inte fått några kommentarer på klänningen som jag ska ha, antingen orkar ingen kommentera eller så vill ingen göra det för att ni inte tycker att den passar på ett bröllop...?

Aja, vilket som så är det försent att ändra sig nu. Satt uppe till ett inatt och skrev om en lägenhet som måste ut idag och nu har jag gjort klart den sista touchen. Kolla gärna in våra grejer på våran hemsida. Jag har faktiskt varit delaktig i det mesta där ;)   

Nu ska jag börja göra mig iordning. Föhoppningsvis är jag ledig nu!! Inge mer slitjobb :)

Ha en bra dag, bilder kommer imorrn!


RSS 2.0