40 grader celsius

Hello!

Har alla haft en bra solig söndag? Det har iallafall jag! det har varit sjukt varmt här, närmare 40 grader i solen mitt på dagen. Så det vart inte så jättemycket plugg för oss efter den där lasagnen kan jag ju säga. Vi har istället varit hos grannhuset och solat och städat mellan varven. Det börjar faktiskt bli tomt här nu. Fattar inte hur vi ska få plats med allt i bilen. Det är i och för sig en passat kombi som vi ska köra ner med men jag är mycket skeptisk till om allt ska få plats. 5 flyttkartonger, en stor resväska, en snowboardväska och massa svarta sopsäckar med kläder i och allt smått o gott som täcken och sånt.
Ojojoj säger jag bara. Men det ska bli intressant att se på tisdag hur bilen ser ut.

Imorrn har vi våran första tenta, Beskattningsrätt 15hp. Ganska så lugn för den faktiskt, har allt under kontroll. Värre blir det på tisdag. Men men, den ångesten får jag ta imorrn.

Nu ska min solkyssta kropp mysa ner sig i sängen och få en god natts sömn!
Godnatt!


Plugga eller sola?

Nu är det snart färdigpluggat. Ska bli så skönt. Vi är skittrötta på att plugga idag och funderar på att skita i att plugga mer och låta solen sköta resten idag...
Men vi får se. Lagara lasagne till lunch nu iallafall och sen får vi se hur vi gör.

Och är fortfarande irriterad på gårdagens Robinson! Ellinor var på nyhetsmorgon imorse och då blev jag bara ännu mer irriterad. Nästan så irriterad så jag har lust att söka till Robinson själv. Det vore kul!

Nu ska jag sätta in lasagnen i ugnen och sen ut o sola!!

Ha det!

Robinson!

Ojojoj, glömde ju nästan att kommentera kvällens Robinsonfinal!

K A T A S T R O F !

Fy fan vad besviken jag blev, jävla bittra utslagna föredettingar som fick rösta på vem som skulle vinna hela Robinson. Så röstar dem på Ellinor. Ellinor. Hon har inte märkts, hon har inte åstadkommit något, hon har inte tillfört någonting! Hon erkände till och med att hon "inte gav allt i tävlingarna" ?! What the fuck is that?! Hon är inte en överlevare någonstans, någonsin.

Jag skulle vilja ha sett Anna och Jarmo i final, då hade det inte gjort nåt vem som vann. Helst skulle jag ju se Jarmo som vinnare för han är en sann överlevare, men så blev det ju inte. Fan, Jarmo skulle ha tagit hem det här! Men han gick iallafall hem hos folket. Enligt Aftonbladet tyckte 89 % av Sveriges befolkning att fel person vann. Varför fick inte svenska folket rösta på vem som skulle vinna istället för en äckelpakt som är bittra för att den starkaste av alla, Jarmo, slog ut allt motstånd vad gäller allt! Han är grymt stark fysiskt, han har ett psyke som ingen annan och hans positivism och livsglädje spred sig ända in till aporna i fillipinska våtmarkerna.

Katastrof helt enkelt.

Jarmo, Anna & Erik, ni gjorde hela Robinson

Nuså, godnatt!
C

Midnattssol

Gokväll/gonatt

Klockan är nu 00.43 och vi är nyss hemkomna från grillkvällen. Det var mycket trevligt men höjdpunkten var ändå cyklingen hem. Det är så otroligt vackert med midnattssol. På sommarnattsfronten tar Norrland hem allt motstånd. Jag låter bilderna tala för sig själv....





Den nedre bilden är inte riktigt rättvis, det ser nästan mörkt ut. Men den är så vacker och himlen var helt blå på båda bilderna.





Nu kände jag faktiskt att jag kommer sakna Luleå lite. Det är ruskitgt fint här på sommaren.

Godnatt folks!
C

Fatty me

Det blev lite sol ändå, men vi tog faktiskt med pluggrejer....



Så här skönt hade vi...Men som ni ser och nu kanske också förstår så måste jag ju göra nåt åt mina så kallade kärlekshandtag. De borde kallas fläskandtag eller nåt. Usch och fy. Man ser ju faktiskt en liten glimt av magmuskler där under. Hm...men man ska väl fan inte behöva gräva sig ner till musklerna. Måste börja träna! Någon som har något bra förslag på hur man kan äta och framförallt finna motivation och disciplin? Disciplinen är svårast för mig.

Nu har jag varit modig och lagt upp den här bilden så ni verkligen ser att jag inte överdriver, för det gör jag faktiskt inte. En blogg är ju till för att man ska visa den nakna sanningen, eller hur, så kom med förslag snälla, jag börjar bli desperat!

Nu ska vi cykla iväg till Emil och grilla. Jag har gjort min hemmagjorda potatissallad och tzatziki som vi ska ta med för att ha till köttet, mums. Inte så jätteonyttigt faktiskt! Här sitter jag och klagar på att jag måste börja äta bra och träna så gör jag massa god mat. Men det kan väl inte vara så onyttigt med sallad och tzatziki. Det är väl potatisen i salladen...men annars är det avokade, tomat och sparris i salladen. Och kanske yoghurten i tzatziken är lite onyttig. Aja, skitsamma gott ska det bli iallafall!

So long
C

Surt



Hur kan jag sitta inne och plugga när det är så här varmt ute i solen?

Hata skolan! Börja aldrig plugga, du som funderar på det!

Åhhh, va deprimerande......
Ska jag gå ut istället och hoppas på att jag klarar tentan?

Vilket vackert väder?

Vad hände med vädret??



Ni har säkert jättefint väder nere i Stockholm..Här är det disigt på himlen men ändå 20 grader. Hoppas det spricker upp framåt dagen annars blir jag irriterad. Det ser ut som om det ska göra det, jag håller tummarna! Vi ska till hem till Emil och hans flickvän ikväll och grilla nämligen, och då vill jag ha fint väder.

Nu på förmiddagen har vi skrivit färdigt våra anteckningar så nu är vi redo för tentan på måndag. Nu ska vi bara bli tillräckligt självsäkra till tentan som vi har på tisdag. Den känns inte riktigt lika bra... Men men...

By the way, visst liknar vårt område en gullig liten stugby? Ännu mysigare på vintern när taken täcks av snö. Kanske blir lite sorgligt att lämna Luleå ändå. Eller? Kanske inte....

Ha en bra lördag alla!
C
 

Trött på att plugga

Trött trött trött....

Vi har nu suttit i 2,5 timmar och renskrivit våra anteckningar till Beskattningsrätten som vi har på måndag. Och då är vi inte ens klara. Man får nämligen ha med egna anteckninger på den här tentan då den räknas som en väldigt svår tenta, så det gäller att ha bra anteckningar. Men nu är jag dödstrött. Orkar inte hålla i pennan längre. Hur sjutton ska jag orka vara på två sex-timmarstentor två dagar i rad... Herre min gud, jag hatar att skriva. Tacka vet jag elektronisk data!

Nu blir det godnatt för mig, Grattis Tommy och Katja ni är duktiga som kommentera ert svar :)

Resten, skit på er!

Natti natti
C

Kvällsfika

Kvällens fika bestod av supergoda jordgubbar med grädde. muums... But what happened with my diet?



Om jag ska börja med att få bort mina kärlekshandtag måste jag ha något som sporrar mig. Vad skulle det kunna vara? Man tycker ju att det bör räcka med att veta att jag kommer få en nice body men det gör ju tyvärr inte det..Är alldeles för lat och odisciplinerad. 

Hur ska jag göra, hjälp mig!!

Tävling!

Det är åter igen dags för dagens tävling. Jag förväntar mig lite kommentarer nu!

Hitta Fernando!

Good luck!

Världens bästa Alma

Saknar min sötaste, bästa Almis!




Opponering klar

Jaha, det var ju inte så många som hitta Fernando antar jag eftersom det bara va en som kommentera, grattis Joel!

Men ok, jag ska ge er en chans till. Ikväll kommer en ny bild och en ny chans att hitta Fernando i röran. Så håll utkik och var snabb!

Idag har jag opponerat och blivit opponerad på min uppsats. Det gick bra, jag fick nästan inga anmärkningar alls så det är skönt att man inte måste sitta och göra om halva arbetet. Däremot hade jag lite att säga om den uppsatsen som jag opponerade mot. Jag anser ju att min egen uppsats är perfekt och den som inte skriver som jag har ett ganska så dåligt arbete, haha. Så hon fick lite att göra om, hoppas hon inte tog illa upp bara!

Nu är jag ensam hemma, funderar på att röja lite till. Men man kommer ju ingenvart! tycker att jag har slängt massor och packat ner en del men rummet ser lika stökigt ut ändå! Hatar att flytta ut, men älskar att flytta in! Går det ihop?

See ya later alligator!
C


Tävling!

Gokväll alla!

Idag har jag startat en tävling.

Hitta Fernando

Det gäller alltså att hitta Fernando i vårt rum mitt i flyttstäd- och pluggkaoset. Han är någonstans i detta rum på 21 kvm.
Så spänn era ögon extra ordentligt. Och blir efterfrågan på tävlingen stor så kommer givetvis uppföljare att komma i form av nya hitta Fernando-tävlingar och kanske kommer lite fina priser så småningom om intresset är stort.


Find him!



Flyttstäd påbörjad

Gokväll

Idag har varit en lång dag. Vi har pluggat och emellanåt städat undan i rummet. Vi flyttar ju på tisdag och vi börjar slänga saker och packa ner nu så man inte göra allt sista dagen som vanligt. Har behövt slänga skitmkt och måste ge bort en massa också. Har en superfin lång spegel som jag måste ge upp för den får knappast plats i en passat med 6 andra flyttkartonger. Idag åker Caroline hem, trevlig resa :)

Har precis kollat på veckans The Hills. Åh så bra. Vill också ha ett dunderbröllop en vacker dag.

Sorry mina tråkiga korta inlägg, men det är plugg som gäller nu, annars får jag dåligt samvete. Kommer bli bättre sen när jag kommer hem! Ah juste, på lördag ska det bli 26 grader! Shiiiit va niiiice!

Tuudiluuh
C

Pasta á la Fernie

Hallå där ute

Har tänkt lite på mitt inlägg som jag skrev igår och jag har kommit fram till att jag bara ska vara mig själv. Vilket jag har varit ändå sen jag började skriva. Så det fortsätter. När jag flyttar hem händer det förhoppningsvis lite mer i mitt liv, så då har jag automatiskt lite mer att skriva om.

Men nu....Blir det dagens lunch :)



Ser det gott ut?
Kan avslöja att det var väldigt gott. Fernie fick fria händer att använda allt som finns i kylen inklusive rester och det resulterade i Spaghetti med köttbullar och tacofärs blandat i matlagningsgrädde och lite smått och gott. Mycket godare än det ser ut iallafall! Duktigt älskling ♥

Nu blir det lite efterlunch-vila sen är det bara att börja plugga igen. Har även städat ur Fernies rum då besiktningen sker imorgon. Nu är det bara mitt rum kvar. Very depressing.

Hörs sen!
Puss
C

Tråkig blogg?

Gokväll mina kära!

Så var det onsdag igen. Det innebär storgråt till Greys. Kommer Izzie att dö? Jag vill inte veta.

Kollar på fråga olle nu. Dem pratar bloggar. Jag citerar Olle "Om man inte har något intressant att skriva om ska man inte blogga"
Jag har ju inget intressant att skriva om. Eller? Egentligen skulle jag kunna göra revolt här i bloggen. Jag skulle kunna skriva precis vad jag tycker. Om allt och alla. Om politik och silikontuttar. Om Carl Bildt och Linda Rosing. Om allt och ingenting. Skulle det göra bloggen mer populär, skulle den bli intressant då? Jag gick in i det här bloggträsket med syftet att mina närmaste vänner skulle läsa om min vardag eftersom vi inte ses så ofta. Men nu har det blivit en grej. Det går ett rus genom kroppen när jag klickar på statistiken och kan kolla exakt hur många som varit inne på bloggen idag. Och antalet läsare stiger varje dag. Vill jag hellre få nya läsare genom att dela med mig av mina åsikter om vårt tråkiga Sverige och alla B-kändisar som tjänar pengar på ingenting, eller vill jag ha kvar mina trogna läsare genom att fortsätta dela med mig av vad jag äter om dagarna och vilka serier jag följer?

Det är frågan.

Jag ska sova på saken. Dela gärna med er lite tankar.

Puss godnatt
C

Två par skor

Yes, två par skor fick jag tag på.

Ett par jobbarskor som jag kan ha utan att bli två meter lång, superfina!
250:-



Och ett par ballerinaliknande skor med kilklack
250:-



Skokanonen is the shit!


Pasta a la vitlök

Mm, dagens lunch. Pasta med hackad rostad vitlök och olja. Och lite pesto som sätter krydda på tillvaron!


Nya buisness shoes

Goddag!

Jag blev väldigt glad av era kommentarer måste jag säga angående mitt Natachainlägg. Ni är så snälla! Men alla har väl någon som man ser upp till? Någons liv man skulle kunna byta till. Jag vet ju att jag kommer få ett framgångsrikt och kärleksfullt liv framöver, men for the moment har jag haft ett ganska mediokert och tråkigt liv som de senaste två åren har bestått av plugg och snö. Hade inte Fernie kommit in i mitt liv i rättans tid vet jag inte om jag hade klarat så länge här uppe. Men ok, även om jag står fast vid att jag just nu skulle vilja leva Natachas liv, så kan jag lova er att om 5 år lever jag ett 100% bättre och glassigare liv än henne!

Nog om det. Vi vaknade kl 9 idag, blev värsta sovmorgonen! Vi har väldigt länge vaknat automatiskt senast kl 7 men nu börjar det barka känner jag. Men vi har pluggat fram tills nu, och snart är det mat, pasta med vitlök. En av mina favoritmåltiden. Enkelt och supergott! Bara pasta, olivolja och massor av rostade vitlökar!

Efter lunch ska jag, Fernie och Caroline gå till Skokanonen. Jag måste ha minst två par nya skor och Fernie måste definitivt ha ett par finskor som han kan ha till sin kostym medan han bringar in the cash. Så det blir dagens höjdpunkt! Hoppas jag hittar nåt, annars blir jag på dåligt humör.

Hörs sen!
C

fyra års hemlängtan

Det blev inte nån god sallad på cafét. Istället beställde vi hem. Det blev Fajitas. Helt ok faktiskt.
Och nu orkar vi inte plugga mer. Har kivats lite istället. Fernie har kommit på den nya irriterande trenden att nypas. Inte så att det gör ont, men precis på gränsen mellan kittlande och en aning smärta. Men han fick igen med ett antal hårdare nyp och en rad sparkar. Mig vill man inte möta i en mörk gränd.

Annars händer inte speciellt mycket den här veckan. Vill bara bli klar här så vi kan åka hem till den riktiga verkligen, där jag inte varit på fyra år. Helt otroligt. Har inte bott i min hemstad på fyra år. Det ska bli så himla skönt att vara nära min familj och alla vänner. Och så tjäna pengar på det. Underbart! 

Nu ska jag fortsätta drömma mig bort.


Ekonomi sucks

Åh mitt huvud är så slutkört nu. Jag orkar inte plugga mer. Men det är bara två tentor kvar, sen behöver jag inte göra en tenta igen i hela mitt liv. Ekomomi är verkligen inte min grej har jag kommit på. Kan inte tänka logiskt när det handlar om ekonomi. Men förhoppningsvis kommer jag aldrig få användning av miga tafatta kunskaper inom det ekonomiska.

Tack för alla kommentarer som jag får, tycker det är jättekul :)

Ni motiverar mit till att fortsätta blogga, and I will!

Nu ska vi fundera ut vad vi ska göra för middag, har verkligen ingenting hemma. Kanske kan övertala Fernie att gå till det relativt nyöppnade cafét som har supergoda sallader...Vi fick ju trots allt låning igår...

To be continued...

Pluuuggggg

PLUGG PLUGG PLUGG!

Jag ska banne mig klara båda tentorna som jag ska skriva på måndag och tisdag!

Så just nu har jag itne tid att skriva nåt mer än så här, för jag har paniiiiiik!


Kvällsfika


Camilla = Natacha?

Det vart inge lapa sol imorse..Jag hade bytt om till bikini och hela köret och gick och la mig ute på gräsmattan med min bok och skulle fridfullt ligga och läsa i den varma solen. Inom 10 sekunder kom den första myggan. Sen kom svärmen. Jag kunde sitta ute i typ 10 min sen fick jag nog. Och nu har jag sisådär 10 myggbett på kroppen. Och inte var det värt heller. Snacka om att ryktet om norrland stämmer

-43 och myggfritt

Och inte en grad varmare....

När Fernie kom hem från hans lyckade redovisning satte vi igång och plugga, och det har vi gjort fram tills nu. Vi fastna och nu blev jag jätteomotiverad. Ser fram emot vår middag..Marinerad kyckling med klyftpotatis och tzatziki. Mmmm

Jag har ju varit lite av en bloggfanatiker innan jag började skriva själv. En av bloggarna som jag ständigt besöker är Natacha Peyres

http://www.improveme.se/natacha

Och jag har kommit fram till att jag vill vara som henne. Kanske låter lite ytligt men hon är skitsnygg, har perfekt kropp, lever ett glassigt liv i LA. Det är precis vad jag strävar efter.                                                                                              


 





Lika?

Sista veckan

Godmorgon!

Nu är det måndag,  och min sista vecka här uppe i Luleå har precis påbörjats. Underbart väder är det. Fernie är i skolan och redovisar ett arbete, kanske ska gå ut och lapa lite sol så länge. Det är ändå så tråkigt att plugga själv. Ja det ska jag göra, ska bara äta frukost. Glömde ju lägga upp bild på våran helgfrukost som vi hade igår



Mm, det var supergott. Får idag endast nöja mig med ägg och knäcke, men det ska bli gott.

So long!
C

Gårdagens meny

Hej hej

Det blir tyvärr inga bilder på maten o det ikväll, hon som skulle skicka bilderna hitta inte kabeln till kameran..Typiskt. Men då ska jag istället förklara ingående vad vi fick för trerättersmiddag för 450 kr inkl. dricka.

Förrätt
Pepparrotscheescake med rökt ren

Huvudrätt
Oxfilé med rödvinsreduktion och syrade kantareller samt potatiskaka

Efterrätt
Konjakkaka med vaniljyoghurt och lingon

Ok, förrätten var faktiskt helt ok, kanske lite smaklös. Ren är ju faktiskt gott. Huvudrätten såg jag fram emot. Dock föll den helt platt. Två små ynka bitar hade någon varit generös med att lägga på tallriken. Och för övrigt så räckte tydligen inte oxfilén till alla gäster så de som satt längst bort fick köttfärsbiff. Tur att man satt långt fram kan jag ju säga. Till oxfilén serverades de syrliga kantarellerna. Det blev kvällens samtalsämne. Syrliga kantareller låter ju ganska intressant...Mm, visst sörru. Jag fick på min tallrik tre små syrliga stjälkar av något som liknade tre ynka kantareller. Och för att inte tala om den så kallade rödvinsreduktionen. Dem överdrev ju iallafall inte när dem skrev reduktion på menyn. Man kan säga att det var vatten med rödvinssmak. Det enda som var ok på tallriken var potatiskakan, och då var den inte kryddad för fem öre. När vi efter ett tag (fortfarande hungriga förstås) kom efterrätten in men den var lika smaklös som förrätten. Och det var tur för dem som skrev menyn att lingon är lingon i både singular och plural. För man kan ju tro att man skulle få flera lingon på kakan. Nej nej, man fick ett lingon var.

Nu har jag fått ventilera mig lite angående maten vi fick. Tråkigt att ni inte fick det dokumenterat, men förhoppningsvis hittar hon kabeln, då ska ni få er ett gott skratt.

Nu är klockan elva och det är past bedtime!
Godnatt alla kråkor
C

Blomman is out of the game

Vi har vart jättelata idag. Vaknade ändå relativt tidigt, kollade på Robinsonreprisen eftersom vi missade den igår, och sen har vi bara slappat. Eller jag va förresten på en promenad till ica eftersom vi  inte hade nå toapapper kvar. Men det var den enda motionen jag ansträngt mig till idag. På tal om Robinson...Erik åkte ut. Tråkigt tycker jag, jag kunde lätt ha sett honom som vinnare. Men nu hoppas jag på Jarmo, han är stencool. Önskar att jag var släkt med honom på nåt vis, det hade varit häftigt.

Pappa fyller år idag, grattis grattis! Hela familjen är ikväll på favvorestaurangen Moldau i Hornstull. Alla utom jag. Är avundsjuk upp till skyarna. En stor wienerschnitzel hade inte suttit fel nu. Men men...vi får väl laga till nåt trevligt här uppe i Norrland istället.

Väntar på fler bilder från igår förresten, en i sällskapet skulle skicka över kvällens bilder nu på kvällskvisten. Ni måste ju få se den tafatta maten. Så framåt kvällen blir det förhoppningsvis lite bildspel från igår.

Så glöm inte att komma in hit med jämna mellanrum ;)

See ya!
C


Balfina



The handsome couple!

Lyckad kväll

Godmorgon!

Det var jättetrevligt igår på banketten. Vi hade supertrevligt sällskap och åt god men lite mat (som alltid på tillställningar). Vi försökte oss även på att dansa lite bugg, men vi måste definitivt träna lite på det, jag och Fernie.

Bilder kommer lite senare, nu ska vi äta god frukost, om Carro är villig att ge bort fyra knäckemackor till oss.

Hörs sen!
C

Examensdag

Tack klassen för dessa två år tillsammans!


En del av klassen uppställda så fint


Jag och min älskling som också tog examen


De tre toppmäklarna

Vilken högtidsdag!
Och när vi kom hem blev det powernap på hög nivå. Hat sovit i 1,5 timme och är nu redo att börja om på nytt. Men nu är det bal som gäller!

Ahjuste, herregud. Titta på den här bilden



Bilden föreställer en del av skolans kör som så fint sjöng på vår akademiska högtidsavslutning. Är det ett skämt eller? Är det ok att se ut hur som helst på scenen när man ställer upp med körsång? Alla studenter och relatives var jättefina med klänningar och kostymer, så kommer kören upp på scenen. Fula gympadojor, flip-flops och omatchande kläder. Pinsamt värre!


Examen-cermoni

Nu är det full fart igen!
Vi är på väg till examencermonin som börjar klockan elva. Då ska vi få fina diplom som visar att vi har gått på underbara LTU. Haha.

Titta så fina vi är




Trött kväll

Godkväll

Nu ligger jag hemma i sängen efter en trevlig afton. Det var jättegod mat och trevligt sällskap på AllStars, dock var det en liten miss att vi inte fick sitta vid ett långbord, istället blev vi utplacerade i 4 olika bås...men det var ändå kul, vårt bord var roligt. Efter middagen gick vi till en i klassen som har lägenhet mitt i stan, mycket bra. Efter ett tags häng drog vi oss hem till grannhuset där det var party party. Jag var dock inte på så mycket partyhumör. Jag var trött och hade ingen lust att dricka. Så jag gick hem tidigt och Fernie är fortfarande kvar och håller i kalaset. Är ganska skönt att få sängen för mig själv ett litet tag faktiskt...Man kan ju inte alltid vara på topp. Men ikväll var jag tråkig det erkänner jag. Är så tantig! Jag väljer att hellre inte dricka nånting för att kunna vakna pigg och fräsch än att offra en morgon för att ha lite kul med massa vin i kroppen kvällen innan. Herregud, måste skärpa mig. Jag kan bara släppa loss på rikigt när jag är hemma med mina homies, min tid här uppe är ÖVER.

Nu kom Fernie in. Det var tidigt. Fick jag ju inte sängen för mig själv ändå. Men det gör inget, det är 1000 gånger mysigare att krypa ner med min finaste...
Godnatt
C

Night out



Nu är jag redo för en night out. what do you think! Inte varje dag jag klär upp mig så här.
Ska bli supertrevligt!
Ha en bra kväll
C

Loppis avklarad

Ojojoj

Det har gått bra idag, man kan säga att vår middag ikväll är betald ;)

Vi har sålt grejer för 1 450 kr faktiskt, och vi har en del kvar. Men vi ska nog ha en till loppisdag nästa vecka, det var ju så kul!

Nu ska vi powernapa lite och sen måste jag göra mig iordning inför kvällen..Vet inte om jag ska ha klänning eller byxor...Onödig ångest!
Ni får snart se min outfit!
Puss
C

Den stora loppisdagen

Nu är det 20 min kvar till öppningen av den populära loppisen!
Vi väntar ivrigt på dem första gästerna (Om nån nu kommer)

Ser fram emot ikväll, vad trevligt det ska bli!

Besitos
C


Loppis preparation

Hej hej

Vill börja med att ägna en tanke till Emma, jag tänker på dig ♥

Idag har vi pluggat, solat och allra roligast..förberett inför den stora loppisen imorrn! Ska bli superspännande. Antingen kommer det massor med folk eller så kommer ingen...Hm..I wonder wich alternatvie it will be....







Memorera dessa fullstaplade bord nu, för imorrn kommer en bild efter dagens slut. Då får vi se hur mycket vi tjänade på den här loppisen. Och observera dem fina post-it lapparna med dem billiga priserna! Ingen som känner sig sugen på att komma upp till Luleå och fynda?

Sitter och lyssnar på Yohanna - Is it true medan jag bloggar så flitigt. Den är så bra. Och hon har en helt otrolig röst. Tänk om man kunde sjunga som hon. Eller sjunga överhuvudtaget. Jag känner bara en som kan sjunga och henne har jag aldrig hört ens (Känn dig träffad Anna). Skulle va coolt att höra nån som sjunger riktigt bra live. Men Fernie och jag har planerat att släppa en singel faktiskt..Så fort vi blir rika och kända. Då får ni höra min underbara röst! Men det ska vi hålla tyst om ett tag....

Nu måste vi gå och lägga oss så vi är pigga imorrn för förhandling på högsta nivå!
Så nu går jag och mitt nytvättade hår och lägger mig!

Puss & Kram
C

Sovmorgon

Värsta sömntutor idag...
Vakna inte förrän halv nio. Och ingen frukost har vi..Vilken bra början på dagen. Och det är jättefint väder ute och vi måste sitta inne hela dagen och plugga..Vill inte...Men måste.

Imorrn ska vi ha loppis här i vårt rum, kul va! Vi ska sälja och skänka typ allt vi har. Ska bli intressant att se hur många som kommer, vi har satt upp lite lappar här och där på skolområdet... Ska uppdatera er om hur det går imorrn!

Nu ska vi äta frukost som vi inte har och sätta oss och plugga, ha en bra dag!

Chao
C


Greysfanatiker

Då har man snyftat till Greys igen då... Manusförfattarna visste vad dem gjorde när dem skrev serien iallafall!

Är så trött nu. Och har vart ltie nere idag faktiskt. Vet inte varför..Jag vaknade typ irriterad och sen har jag bara gått och blivit irriterad på allt under dagen. Och vem går det ut på om inte Fernie. Stackarn.  Men imorrn ska jag vakna pigg och glad !

Tills dess....

Goodnight, sleep tight, don't let the bedbugs bite. If they do, squeeze them tight, so they don't bite the next night

C


The Hills

Finns det någon som INTE är besatt av The Hills?!




I luuuuuuv it, and I just want more!

Norrland lokaltrafik funkar ej

Tjoho!

Sorry mina trogna läsare. Har varit väldigt dålig på att uppdatera idag. Kan bero på att jag knappt varit hemma och när jag väl kommit hem har jag haft fullt upp. Imorse fixade jag det sista på inlämningsuppgifterna och sen rusa jag till skolan och lämna in. Direkt efter det tog jag bussen in till stan och hämtade min klänning på kemtvätten. Den är jättefin! Och som vanligt missa jag bussen när jag skulle hem igen, så jag tog en liten runda på stan medan jag vänta på nästa. Provade massa skor då jag för tillfället änvänder mina tygskor som är  typ en storlek för små. Tycker faktiskt om det nya modet med flätade skor och allt vad det är. Skulle vilja ha såna där höga skor men då blir jag ju två meter lång. Det är inte alltid kul att vara lång faktiskt....
                   


Det blev inga skor...Min plånbok har för många hål...
Men när jag kom hem förberedde jag mig faktiskt lite inför balen på lördag. Jag lockade hela mitt hår för att prova nån håruppsättning..Så jag inte får värsta paniken på lördag för att jag inte vet vad jag ska ha håret...Men det blev bra, tänkte ha nån halvuppsättning av nåt slag och sen låta mitt lockiga hår hänga där bak. Även om jag inte har så jättelångt hår blev det faktiskt väldigt fint. Jag veeet, nu tänker ju ni att ni vill se mitt fina verk..Men ni får faktiskt hålla ut, på lördag kommer en bild på hela min fina outfit!

Nu blir det ta det lugnt med tv. Ikväll är det ju Greys!
Weeiiii


Besitos
C

Plugg plugg

Tjolahopp!

Idag blev en tidig morgon, upp och hoppa och plugga på tentan! Bara för jag hade inlämning idag betyder inte att jag kan sluta plugga..Har två tentor kvar den 1:a och 2:a juni. Väldigt omotiverande, men måste klara dem, annars kan jag inte ansöka om registrering i sommar.

Så, inte har jag tid att sitta här och skriva massa strunt. Hörs sen!

Tjolavippen

zzzzzz

Nu är det läggdags! Är jättetrött och utmattad efter dagens pluggande. Och som vanligt ska jag somna med en megamage och vakna smal!

Imorrn är det inlämning för både uppsats och två arbeten och jag är klar med båda..I tid. Amazing! Så imorrn blir det en liten prommis till skolan och sen ska jag till stan och hämtabalklänningen på kemtvätten. Och förhoppningsvis kanske hitta nåt fint smycke att ha till...

Godnatt alla, saknar fortfarande mångas kommentarer om hur braa min blogg är :)

natt natti
C


Ångest? Neeeeeee



Fatsos eller vad! Det blev pizza...jag tog min Luleå special och fernie tog köttfärspizza med curry. Det var gott men inte så hälsosamt....

Och det ska ju inte bli hälsosammare framåt veckan heller. På fredag har söta Caroline fixat en liten avslutningsmiddag för klassen. Den ska hållas till på AllStar, en sportbar här i luleå. Ska bli supertrevligt och jättegott! Mycket bra initiativ Caroline, Längtar dit! Och på lördag är det examensbankett med trerättersmiddag som skolan har fixat. Så min kommande helg ska bli väldig trevlig tycker jag!

Nu ska vi fortsätta plugga, det går riktigt bra nu! Prisavvikelser och bidragskalkyler, here we come!

Förresten..jag är på mycket bättre humör nu om ni kanske inte har märkt det redan..vad lite fet mat kan göra.
 
Chaaoooo

Slafs slafs

Klar!

Inget mera tjat om uppsatsen..Skönt va!
Men alltså..Jag är jättesugen på pizza...Hatar att jag jämt är sugen på fet mat och godis och kladdkaka! Vill inte vara det...Varför ska fet man vara gott!? Jag har ätit en pizza här uppe som heter Lule special. Med strimlad biff, räkor och bearneise (eller hur det nu stavas). Så jäkla god! Så varje gång jag är sugen på pizza så tänker jag på den.

Men det kommer sluta med att jag äter matlådan som står i kylen..igen...Hatar att inte kunna äta vad jag vill och spendera hur mycket pengar jag vill på vad jag vill!

Mycket jag hatar känner jag...Blev på dåligt humör nu. Gör mig glad!

:(


Snö i maj?

Godmorgon!

Idag finns det inga ursäkter. Upssatsen ska vara inne imorgon, så idag MÅSTE jag bli helt klar. Men det ska nog inte vara nåt problem att fixa. Men det är ju så fint väder idag igen...Var ute på prommis nyss och det är skitfint väder, klockan åtta på morgonen! 

By the way...Kolla vad vi har kvar utanför fönstret...



Små smöhögar som pryder det fina vårvädret!

Kladdig kaka

Mätt som aldrig förr....



Det var jättegott med kladdkaka...men som vanligt får man lite ångest efteråt. Varför åt jag så mycket?
Men men...man lever ju bara en gång...Och JA, jag har typ slutat med träningen...men jag lovar att jag ska sätta igång när jag kommer hem. Och då ska du banne mig ta bort prislapparna på dina hantlar Marcia :)

Jag är jättetrött nu..ska gå och lägga mig med min fulla mage och hoppas på att jag vaknar smal...Man kan ju alltid hoppas!

Godnatt folks!

Busy day

Hej hej

Har precis tagit ett varmt bad, var helt frussen efter att ha suttit ute lite på eftermiddagen. Idag har vart en busy day faktiskt, har inte varit hemma på hela dagen. Därav mitt torra bloggande idag.

Sitter och kollar på Gränspolisen Australien nu på nian, det är ett ganska intressant program. Resenärerna blir utfrågade om ALLT. Vad ska du göra i Australien, varför? Hur kommer det sig att du har dator med dig? Varför har du så lite kläder med dig? Helt sjukt ju. Jag skulle inte våga åka dit. I kvällens program fick två tjejer sex års fängelse för att ha haft knark i skorna. Som dem sa att dem hade köpt nya i en butik. Men TÄNK om det verkligen var så. Att det redan fanns knark i när dem köpte skorna. Fast så var det säkert inte. Men tål att tänkas på iallafall....

Jag, Caroline och Fernie har stått och diskuterat ett tag..Ska vi baka en kladdkaka? Svaret blev ett enkelt...
JA

Så nu ska vi baaaka, visar er resultatet lite senare, så länge får ni lite mat och lättklädda bilder ;)


Korv Stroganoff med bulgur och sallad





Blond och fin



Här är min nya look =) Haha, ne men har unnat mig en slingning hos frisören. 1 200 kronor kosta det! Svindyrt...och då klippte jag mig inte ens!

Men det får jag väl ta...en utväxt är ju inte det snyggaste..Nu är jag redo för balen på lördag!
Vaxat har jag också gjort...Nu kan jag äntligen vara barbent ute i solen!

Hörs sen
C

Den fula sanningen

Nu tänkte jag gå och lägga mig, så det blir godnatt nu i form av lite fula bilder på mig. Det är så här mina vänner känner mig bäst!






Godnatt, dröm om mig!
C

Produktiv dag trots allt

Nu är jag lite lättad faktiskt. Är nästan klar med uppsatsen. Efter min oproduktiva soldag satte jag mig faktiskt och skrev. Och Fernie hjälpte mig också när jag fick skrivhäfta som jag så fint kallar det.
Till middag blev det denna trevliga måltid, fläskfilé med uncle bens, bulgur och sallad.



Nu ska jag bara mysa resten av kvällen... Imorn är en fullspäckad dag. Skola från 8 (om jag orkar), möte med min handledare 11 och vaxning 11.45. Och så ska det va superfint väder imorrn med så det blir nog en stund ute på baksidan också. Skönt!

Hörs sen
C

Soldag

Åh vad skönt det har varit idag..Har legat ute i solen heela dagen och pumpat fairytail på högsta volym. Snacka om ångest nu att man inte pluggat. Men aja =)

Har nog fått lite färg också, känner man sig genast lite vackrare.

Ska ickeplugga lite till nu, chao chao!


Robinson!

Juste, glömde kommentera om gårdagens Robinson!
Lukas åkte ju ut..tyckte det var lite synd, han har kommit ut lite ur garderoben kan man säga på sistonde. När ful-Christian var med i spelet syntes inte stackars Lukas. Hade han bara valt rätt pakt från början hade han varit kvar och det vet han själv. Lite tråkigt. Hade hellre sett att tråkiga Ellinor åkte ut. Hon har inte tillfört nåt. Hon bara är...Men det har ju visat sig tidigare att det är dem som inte syns som står kvar som vinnare. Hon kanske är taktisk ändå...

Nu vill jag typ att alla som är kvar ska vinna, utom Ellinor såklart. Jarmo är stencool, kan knappt vänta till nästa vecka när han ska slå sönder pannan!? Stackars.... Och Anna och Nina gillar ja, dem är starka tjejer. Och Erik får vinna för han är så bra på allt.

Så, nu har jag fått prata av mig lite om Robinson.

Hej så länge
C


I'm in love with a fairytail

I'm in loooove, with a fairytale!
Even tho it hurts....

Åhh så bra den är! Mina två favoriter hamna ju högst upp, kan man ha bättre smak eller?! Jag borde ingå i proffsjuryn nästa år. Tyvärr så somna både jag och Fernie i halva röstningen !(42 länder röstade ju)! och vaknade av att Alexander Ryback vann..Ljuvligt att vakna till.

Jag sov inte helt ok inatt, har en tendens att få magknip mitt i nätterna. Så vaknar jag hela tiden och får panik av att Fernie ligger och sover som en stock. Och inatt prata han i sömnen. Det var väldigt roligt =)

Men idag är det plugg plugg plugg....Ska klara dem här tentorna så jag kan börja jobba nångång och tjäna pengar! Ni vet vart ni ska höra av er om ni vill köpa/sälja lägenhet eller hus!

Breakfast time!
C

Wanna be a shoppaholic

Goddag

Har inte hunnit skriva något på morgonen, för vi åkte in till stan tidigt för att få hjälp av vår kära vän Emil som jobbar på Brothers. Uppdraget för dagen var att köpa skjortor till -fernie till hans nya buisness-look. Det gick bättre än förväntat, vi gick därifrån med 3 superfina skjortor och en snygg kavaj. Nu är han redo för karriärlivet min snygging!



Jag däremot har inget fint i garderoben som jag kan ha i sommar när jag börjar jobba. Måste verkligen shoppa loss någong dag, men sparar det till jag kommer hem, där finns lite mer att välja på.

Hur som haver, nu har vi kommit hem och jag lääängtar till ikväll då är det Robinson. Har aldrig tidigare varit nåt fan av detta överlevarprogram men det här året har jag sett varenda avsnitt, och vad kul det är! Intriger, svält och massa roliga tävlingar. Jag satsar på att Nina eller Erik  vinner, dem har den rätta kämpaglöden och dem vet hur dem taktiskt ska vara och göra gentemot deras konkurrenter. I like!

Nu ska vi äta lunch, det blir rester av gårdagens revbenspjäll.



So long!
C

F*ck my diet!

Hellooo

När jag hade skrivit färdigt mitt förra inlägg skulle jag ju bege mig ut i solen...men så försvann solen bakom alla moln. Bummer...Så det blev tyvärr inga lättklädda bilder..Men jag lovar att det kommer fler chanser ;)

Jag har sån dålig disciplin. I två dagar nu har jag sagt åt mig själv att skriva på uppsatsen så den blir klar i tid, men det har jag ju självfallet inte gjort. Har hittat på en massa andra saker att göra. Var bland annat på DollarStore idag och köpte en stor burk godis.. Ja, på dollarstore har dem konceptet "Fyll burken så mycket du kan för 30kr" Ett mycket bra koncept tycker jag!


 
Så nu säger jag screw my diet! Har ändå ingen disciplin..Är väldigt imopnerad av Erika som klarat sig utan socker i en hel månad, men jag är sämst på att hålla en diet har jag kommit fram till. Får börja träna igen helt enkelt så jag kan äta vad jag vill. Ska joina Steffie och Emma när jag kommer hem till sommarn så vi blir den löktrion vi en gång var.

Nu har vi revbenspjäll i ugnen, ska bli väldigt gott. Detta ska jag och Fernie avnjuta med ett glas (eller två) rosé till och sen ska vi bli irriterade över att våra konstiga grannar ska ha party i vår lyhörda korridor. Men det är sånt man får tåla när man är student. Så det blir nog ingen tidig kväll, trots att vi bara ska vara hemma och mysa med våran burk med godis.

Ha en trevlig fredag!
C

Bikiniväder?

Tjoo

Är på jättebra humör idag! Vaknade lite trött som vanligt men efter en powerwalk i 15 grader värme och lite styrka så mår jag som en nykläckt fjäril. Tänkte gå ut och sätta mig på baksidan med laptopen i knät och skriva lite uppsats, vill bli klar med den idag så jag kan göra något kul i helgen! Ni ska få se dokumentation av dem lättklädda bilderna lite senare vill jag lova ;)

Och så ska jag tänka på dig Helena, lycka till ♥

Såg ni melodifestivalen igår? Favorit? Kom igen, kommentera så att sidan crashar, vill veta, vill veta!

Nu ska jag kolla på The voice Rapattack eftersom jag missade den imorse, AH AH AHHHH Rappattack!

Och idag fyller Felicia 23 år, grattis grattis!

Besitos
C
 

Fiol är coolt

Uuhhh

Vad trött jag är! Har precis tittat färdigt på den andra semifinalen av Eurovision. Förutom Yohanna som gick vidare i förra programmet så är Norges bidrag himla svängig med hans fiol och allt. Tyvärr gick inteSlovakien vidare..hehe.

Nu är klockan 23.02 och jag ska nog släcka direkt jag stängt av datorn. Dem har ju börjat med dubbelavsnitt av Seinfeld, vill så gärna se men orkar faktiskt inte... För imorrn är det plugg plugg plugg...Inte långt kvar nu!

Kämpa Camilla, kämpa!

Med den där positiva uppmaningen  säger jag nu godnatt

Over and out
C

Solen i ögonen och bara ben överrallt

Hej hej!

Det var supermysigt att gå i stan med my love och med solen rakt i ögonen. Skulle försöka hitta något man kan använda för att göra uppsättning till balen, har ju inte direkt nån lust att gå till frisören och betala 1500 spänn. Då blir allt bättre att göra själv snål som jag är. Hitta två roliga grejer på Glitter som jag ska prova och se hur det ser ut. Var på H&M också och upptäckte att dem har fått in massa fina kläder. Kändes oerhört deprimerande att känna att jag inte har råd att köpa någonting. Provade iallafall en klänning och en kjol, klänning satt faktiskt väldigt fint på mig, men mitt sunda förnuft viskade i mitt öra att det inte är rätt tid för mig att shoppa kläder. Så vi gick och satte oss på Kulturens hus uteservering istället, det är Luleås häng när det är fint väder. Vi mumsade i oss glass, hade nästan glömt hur gott det är med lakritspuck.

Här kommer ett litet bildspel på våran mysiga dag på stan


Weeeiii vad fint väder det är!

                                      


Jaa juste..Haha..Fernie mobbade mig idag på bussen för att jag var duktig att sätta på mig säkerhetsbältet som fanns. Är det nåt fel eller, jag skulle vara den enda överlevande på den där bussen om vi krockade ju! Se vem som skrattar sist då, ha! Se så söt och duktig jag är



Med denna duktiga gärning säger jag..God eftermiddag!
C

Lunch time

Mmmmmm va gott med lasagne....



Den blev tyvärr lite knastrig på toppen men jag skyller på att det var Euroshoppers rivna ost...
Nu ska jag fixa till mig lite, så ska vi åka till stan! Mysigt med så fint väder, på med brillorna baby!



Syns i solen!
C

Yohanna - Is it true



Rent hus

Hey folks!

Idag var en trött morgon. Den här gången var det Caroline som knacka på min dörr färdig att gå ut och gå. Men det var så underbart väder så det var inte så svårt att masa sig ut på prommisen.
Jag har städat lite faktiskt, det är ganska påfrestande att bo två stycken på 20 kvm. Mycket skit man sprider omkring sig. Men nu ser det helt ok ut faktisk, what do you think!



Känns som jag aldrig har nåt att skriva, för dem senaste dagarna har varit likadana. Vakna, morgonpromenad och uppsats. Men idag ska vi faktiskt till stan hade vi tänkt och få lite sting på tillvaron..hehe.Ska försöka få lite fina bilder ute nu när det är så underbart väder! Men första ska jag göra klart en övningsuppgift i en kurs där vi ska upprätta alla handlingar man behöver vid en överlåtelse.
So long

Greysnoja

Gokväll

Nu har jag och Caroline gråtit ut till Greys. Alltså...jag snyftar inte bara, det forsar tårar nerför kinderna. Det där programmet kommer aldrig gå ner sig, det är lika bra nu som första säsongen. I sommar måste vi byta ut DH-kvällarna mot Greys-kvällar tjejer, so much better!

Idag har jag fått ihop massa sidor på uppsatsen, jag är typ klar snart. Känner inte riktigt lika stor panik nu men den finns där ändå. Längtar till den 4e juni när vi är på väg ner till Malmö, då kommer all stress flyga av mig eftersom vi ska ta caben ner =)

De senaste veckorna har jag verkligen tagit hand om mig själv. Jag har haft jättefina långa naglar som jag skött om och jag har ätit bra och så. Men nu känner jag att jag börjar hamna i fulträsket. Mina naglar har jag bitit av, allihopa. Jättefula är dem. Och idag åt vi Guldfågelns buffalowings. Dem är visserligen jäkligt goda, men inte så värst nyttigt. Och jag är så knäpp. Istället för att hålla den sunda livsstilen jag har haft nu när jag har gått ut och gått på morgonen så tänker jag att "åh va duktig jag har varit idag, nu kan jag unna mig lite buffalowings". Helt fel tillvägagångssätt.

Nu har ju klockan blivit så där mycket igen. Måste sova. Nu ska jag krypa ner och mysa med min sötnos.
Godnaaatttt!
C

I see my abs under my skin

Vilken dag!

Det kommer bli alltså...Har varit på morgonpromenad, gjort mage och rumpa och nu sitter jag vid datorn för att påbörja dagens uppsatsskrivande. Känner på mig att det kommer bli en produktiv dag... Ska träffa min handledare idag nämligen och hittills är jag inte särkilt stolt över antalet sidor på min uppsats. Men det är ju en hel vecka kvar...Det är luuuuugnt! + att Fernie är i skolan idag så har ingen som kan distrahera mig.

Måste till stan också och kemtvätta balklänningen, vaxa benen och slinga håret...När ska jag ha tid att göra det. Men det känns omotiverande att gå till frisören här för det är jätedyrt att gå i Luleå. Har ju hittat min favorit, Rinse på Heron City. Jättetrevliga och billiga! Klipp + sling för 590kr. Så allt annat känns jättedyrt nu. Men jag måste ju fixa håret innan examensbalen som Fernie har tvingat med mig på. Har värsta utväxten...Skulle va skönt att bara åka till H&M och köpa mörk hårfärg för 98kr men det är ju så fint att vara ljus...

Jaja, nu känner jag att jag börjar sväva iväg här. Allt för att inte behöva skriva. Men ha en bra dag så hörs vi sen!

Chao
C


Opera isn't so bad after all

Det blev en liten paus för Eurovision ändå..Börjar tycka om Marlenas bidrag nu, var lite emot det i början men hennes låt är ganska unik har jag kommit fram till, så det kan nog gå hem. Men min absoluta favorit ikväll var Islands Yohanna. Grym röst och jättesöt!
Watch her!
http://www.youtube.com/watch?v=8w97Z1iwKro

Idag var Fernie värsta taskig. Han åkte till dollarstore och köpte 3 chipspåsar och 2 liter hallonsoda. Och vet ni vad han köpte till mig? Japanmix....Gulligt att han tänkte på mig men är inte så jätteförtjust i den där mixen. Så jag satt o smutta i mig lite japanmix medan Fernando så stolt tuggade i sig sina layschips. Så här såg vi ut när vi följde Marlena in i finalen.






Psst..Dont mind the smygreklam som smygit sig in i bilden...

Natti natti!
C


Hungry mouth

!Gaahhh!

Kom precis hem efter 4 timmars föreläsning i beskattningsrätt. Är lagom trött och hungrig nu. Ska äta god pasta carbonara och sen blir det uppsatsskrivande. Kanske lite paus för Eurovision också...

well well, måste börja med maten, hörs sen!!
Besitos

Back on track

Godmorgon!

Nu är jag back on track...Goda knäckemackor idag med keso och kalkon. Gick 07.30 på morgonpromenad med Caroline i 40 min. Mycket duktigt. Och nu sitter jag och Fernie och pluggar intern. Överraskande lätt faktiskt. Men man ska väl inte ropa hej förrän.....



Senare idag ska jag på två föreläsningar. Tråkigt värre. Men det gör inte så mycket för snart ska jag åka hem. För gott. Längtar verkligen. Vad jag längtar lite mindre till är att bo hemma tills jag har kapital nog att köpa något eget. Ingen som har lust att hyra ut nåt i ett halvår eller så...i Stockholms innerstad...Gratis...?

Nu ska jag räkna vidare, so long!

Rosé is the shit

Assåååå....

Det är jättetråkigt att plugga...
Investeringskalkyl hit och resultatbudget dit...Ekonomi är som grekiska för mig och kommer alltid att vara.
Men så kom vi på att man alltid tänker lite bättre med vin i kroppen, så vi korka upp en rosé och nuuu börjar min intelligens poppa fram känner jag. Att ett glas vin kan vara så gott och även så bra för kreativiteten...


Circus in the air

Hej hej

Sorry att jag inte skrivit på ett tag, men har inte haft tillgång till internet varken igår eller idag.
Nu är jag uppe i Luelå igen, känns ganska bra faktisk det är ju inte så lång tid kvar här uppe. Helgen hemma var bra men stressig. Hann inte träffa alla jag ville träffa men man kan ju inte vara tillgänglig jämt...

Idag fixade snälla Fernando biljetter till Britney Spears !! Jag, Fernando, Emma och Steffie ska gå och se henne i Globen den 13e juli , ska bli så jäääääkla kul!

Just nu väntar jag på att maten ska bli klar i ugnen, det blir fläskfilé i ugn med potatis och tzatziki. Det har inte gått så jäkla bra med min diet, har ju fått så god mat i helgen. Men imorgon bitti är det knäckebröd igen. Ska på examensbal om två veckor och då kan måste klänningen passa. Tack Marcia!

Hörs sen!
Chao
C

30 år = Gammal?

Hej Hej!
Bernardo har 30årsfest idag. Det får mig att tänka på att jag är 30 om 7 år. Det känns som en evighet dit. Det betyder att man blir gammal när man fyller 30. Men ändå längtar jag dit på nåt sätt. Att vara 30 är moget, vuxet. Och förhoppningsvis har jag barn, har ett stabilt liv med min älskling och vi är ekonomiskt oberoende. Det är mitt mål när jag fyller 30. Så de 7 år jag har på mig att uppfylla dem här målen ska bli 7 roliga år.

Nog om detta 30års-snack, idag har vart full rulle, jag fick hedersjobbet att vika servetter. Jag glömde tyvärr kameran i Segeltorp så jag kan inte ta kort på mitt fina verk men det vart fint, mamma Sonia blev väldigt nöjd. Fernie är och cyklar med Alma så hon inte ska bli så stirrig med allt folk, om nu det går att hejda. Jag har en lugn stund också, ska snart ta och fixa till mig. Ska ha på mig mina nya peachfärgade byxor och en svart tröja med bar rygg, enkelt och snyggt. Se om det tas nåt kort på mig ikväll,annars få ni fantsera hur jag skulle kunna se ut.

Ha en bra lördag!
Chao
C


Milla leka!!

Miiilllaaaaa!
Det är Majas smeknamn på mig. Och typ allt annat också. Allt är Milla. Men mest mig =)
Det har vart skitkul att gå ner på dagisnivå idag, det är inte varje dag man gör det utan att dra blickar till sig. Vi har vart på lekplatsen och bakat sandkaka, vi har lekt snurrleken så Maja inte kan gå rakt, vi har myst efter vilan och myyycket mycket mer har vi gjort. Nu är Maja, Fernie och Alma ute i hagen och busar medans jag stannar inne och fixar lite. 

Det blev ingen riktig story om vad som hände igår så jag tar det nu. Igår hände många saker. Först hade jag ju lunchmöte där jag kom fram till tillsammans med min inom snar framtida chef att jag ska börja jobba så fort jag är klar med skolan. Det kommer bli tidigast i juli och senast i september beroende på om jag klarar dem sista två tentorna eller inte. Då ska jag äntligen få sälja lite cribs och förhoppningsvis ska det bringa några slantar på kontot..Åhhh så skönt att ha pengar på kontot kom jag att tänka på nu...Tänk att ha mer än 75 öre på kontot den 24:e varje månad. Vilken känsla!
Oj förlåt jag drömde mig bort en liten stund...
Iallafall, efter den lyckade lunchen (som för övrigt blev en sallad med chevré) drog jag mig hemåt mot Segeltorp. Det var skönt att komma hem till soffan där jag slumra en stund, är ju ansträngande att vara trevlig i 1,5 timme. Men den vilan var kortvarig vill jag lova. Guess who interrupted me in my sleeptime??
Martin..Of course...
Jaja, kommer inte ihåg vad vi gjorde, så kul va det. Men när pappa kom hem åkte vi iaf till Ekerö för att möta upp mäklaren som fick i uppdrag att värdera huset på Kanan (sommarstället för er som inte visste det). Han hade med sig en kompanjon och tillsammans gick dem och grymtade och jaha-ade runt huset och inne i huset. Men dem kom till slut fram till att huset är unikt och helt fantastiskt! På måndag får jag reda på vad huset är värt..mycket spännande. Och självklart ska inte huset säljas, värderingen är till min uppsats som jag skriver!

Well, well, efter en del båtproblem (som vanligt) och en tur på färjan kom vi hem till Segeltorp igen..Då satte jag igång att göra ett övningsprov till Martin som hade matteprov idag. Algebra. Jag vet, jag kommer inte heller ihåg vad det var. Men det visade sig vara ganska så lätt faktiskt..hehe.

Så det blev en lång dag igår och en lång dag idag me...Ikväll blir det sova tidigt för imorrn kommer också bli en lång dag, då är det 30-års fest för Bernardo, Fernies bror.

Tänkte avsluta det här inlägget med en trevlig bild..men på vad?
Jo, en härlig vinterbild för att fira att vintern äntligen är över och Luleå snart är ett minne blott!



Förresten, jag åt en grillad med bröd igår....fy mig! och imorrn blir det tårta...Detta kanske kan bli min äta gott-weekend...Man får ha såna ibland..Intalar jag mig iallafall.

Besitos
C

Knifetown

Nu är jag tillbaka i Knivsta efter en kort visit i huvudstaden. Men jag får skriva om det lite senare, för nu vi ska gå ut till lekpklatsen och leka med Maja, världens sötaste unge!

Hörs sen!
C



Stockholmsmark

Åh så skönt det var att gå ur planet och mötas av en varm och skön bris!
Nu befinner jag mig i Knivsta, det blev ett litet mellanstopp här eftersom vi behövde ta ett så tidigt flyg. Nu ska jag bege mig mot stan för att ha ett lunchmöte med en potentiell arbetsgivare..Det kan gå hur som helst beroende på vad som flyger ur min mun..hmm...
Jaja, nu måste jag skynda mig, tåget går om en kvart!

Den här kan nu ju ta en titt på innan..Någon som är sugen? Helt ny designsoffa, nypris 11000. Säljes för 7000!
Toppen va!



Chao
C

Värsta rena toaletten!

Godkväll

Vilken jobbig dag...Har varit i skolan i 3 timmar idag...Trodde att jag skulle hinna sitta hela dagen med uppsatsen men Caroline fick som vanligt påminna mig om att vi faktiskt hade föreläsningar idag..duppelpass! Det lät inte som att det skulle bli en höjdardag, men vi fick finally Lära oss lite om uppskov..alltid bra att veta när man ska ha med fastigheter att göra! Så där gick en hel dag utan uppsatsskrivande...Inte bra. Men ska sitta på planet imorrn och skriva lite tänkte jag..På tal om planet...Bokade idag en sistaminuten imorgon kl 10. Sen måste man ringa in och boka in hund för sig...Och då visade det sig att det var tillräckligt många hundar på den flighten...hallå....hur kan man ha begränsning på hur många hundar man kan ha i kabinen, det är ju inte så att Alma tar någon plats..Irriterande iallafall..slutade med att vi fick byta flight till 07.30.
 
OMOTIVERANDE!

Men men, thats life! Nu har vi packat allt, och städat heeeeela rummet. Jobbigt tänker ni att städa ett rum som är 25 kvm stort...Well, you have no idea hur mycket man får plats med på ett så här litet utrymme. 
Min älskling ligger i sängen och väntar på mig..Han har faktiskt lovat mig en surprise för att jag överraskade honom med middag idag, hoppas det blir massage..Han är en gud på att massera ♥
Så nu med detta citat från Fernie (som för övrigt alltid blir lika surprised av att se en ren toalett) säger jag godnatt så ses vi på röda linjen imorrn!

"Värsta rena toaletten!"

Besitos
C


Rainy day

Godmorgon!

Idag är det en tråkig dag ute, det regnar och är allmänt grått och blött. Men det är bra, då finns det inga ursäkter jag kan komma med för att slippa sitta inne och skriva på min uppsats hela dagen. Nu på morgonkvisten har jag hunnit gå ut med Alma en halvtimme och gjort mage och rumpa...mycket duktigt. Och så har jag förstås ätit en nyttig frukost bestående av Wasa delikatess Linfrö med  lättkeso, kalkon och avocado/paprika. En riktig höjdare, nyttig är gott!



Ne, nu ska jag sätta mig och skriva så fingrarna glöder. Måste hinna med en del innan jag åker hem till Stockholm och träffar mäklarna som jag har stämt träff med, spännande! Ska bli kul att komma hem även om det bara är för helgen...Men snart är det sommar och då kommer jag hem för gott! Wiiieeee!

Ha en bra dag mina vänner som tar er tid att läsa!

Chao
C

Ta mig till värmen !

Längtar tillbaka till bästa resan med dig !










Våra bästa år- Århundradets tvserie?

Goddag

Dagen har börjat bra. En liten tallrik med clementin- och bananbitar + en kopp grönt te till frukost. Fernie fick ta ut Alma på morgonkvisten eftersom det blir jag som går långisen senare idag, med Caroline som by the way fyller 23 idag! Congrats! Och inte att glömma, min underbara gudson Matthias fyller också år idag, grattis grattis! Tiden går fort där nere i Skåne, alla mina prinsar och prinsessor bara växer och växer och blir till snygga adults... Är ju inte så svårt att lista ut vart dem får sin skönhet ifrån =)

Jag har faktiskt fått lite bloggreaktioner, det är super kul..Trodde aldrig jag kunde bli så glad av att skriva en blogg, haha! Man kan se statistik på hur många som är inne på bloggen och igår var det över 30st som besökte min blogg ,coolt ju! Keep up the reading I say!

Nu ska jag och Fernie gå till Ica och köpa lite nyttigt gott att mätta magen med..Men nu såg jag att Våra bästa år är på tv..så det blir Ica efter att vi kollat på den här framgångsrika serien...Tragic men jag är fast i våra bästa år-träsket...

Besitos
C


Lång dag

En ganska tråkig dag har passerat. F har varit borta hela dan på diverse möten (?!) hit och dit och jag har varit hemma och ätit nyttigt och varit ute på långpromenad med Alma. 1,5 timme var jag ute, men åh så irriterad man kan bli på nån man tycker om så mycket..Jag pratar förstås om Alma...Vägrar lyssna, ignorerar mig totalt och äter allt hon ser med hopp om att jag ska bli irriterad, smart hund det där. När ska hon börja förstå att det är jag som är hennes alfahane och inte hon som hon har trott sen hon föddes...Men jag har bra uppfostringsteknik och det kommer göra mig till en sjuhelvetes bra mamma när den dagen kommer!

Jag ska lägga upp en före-bild på mig så jag har en sporre att gå efter i min diet. Idag har gått bra faktiskt, mycket god lunch OCH middag. Försökte dricka en proteinshake till mellanmål också men den va så osmaklig att jag hällde ut den. En dag avklarad av sisådär tusen.



Lunch - Lax i ugn med citronpeppar & vitlök och bulgur


Middag - Kycklingfilé med paprika och champinoner tillagad i ugn

Nu ska jag gå ut med Alma en kortis så vi får lite frisk vårluft båda två..Så här ser Alma ut efter en långpromenad, hon kommer strejka när jag tar fram kopplet ytterligare en gång, hihii...

/C

Perfect body

Ok...Det är dags för en förändring. Jag vill ha en perfect body. NU. Varje gång jag ser mig i spegeln tänker jag tillbaka på den tid jag inte behövde tänka på vad jag åt. Men då tränade jag 6 ggr i veckan. Den tid är över nu kan jag säga. Allt tjat man hört av folk i min närhet som jag en gång hatat om hur tjock man är och bla bla bla har nu drabbat mig själv. Jag lovade mig själv att aldrig bli "mullig". Alla har olika definitoner av vad mullig är, men jag är där nu enligt mig själv. Jag har dem där extra kärlekshandtagen som man helst skulle vilja slippa. Så vad gör jag åt det då? INTE ETT SKIT.

Förrän nu.

Har funderat ut och in på detta hur jag ska gå tillväga för att vilja gå i bikini i sommar. Men hur går man ner i vikt lagom fort, lagom mycket och lagom hälsosamt? Jag vill ju bara få bort det där onödiga, sisådär 3-4 kilo. Det kan väl inte vara så svårt...eller?

Från och med idag, inga kolhydrater. Inte heller något socker. Kommer jag verkligen klara det? Skulle behöva köpa mig en matvåg..för att kunna väga all mat så man vet hur många kalorier man får i sig...Men så seriös skulle ju aldrig jag bli. Jo det ska jag bli.

So long
C


In i bloggvärlden

Nu har jag tagit steget in....Är ju så besatt av alla andras bloggar så varför inte bara börja skriva själv...Någon kanske fastnar i mitt bloggträsk, who knows...Wish me luck!

/C

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0