orkar inte

Nu händer det inte mycket här inne. Har haft lite att stå i med det nya jobbet och övergången och allt vad det är. Egentligen skulle jag behöva skriva av mig en hel del men vet inte riktigt om jag vill göra det i en blogg. Så just nu blir det inge skriva av faktiskt, har annat att tänka på.

Hörs och ses
C


Nytt jobb, nya chanser



Igår sa jag upp mig. Idag skrev jag på ett uppsägningsavtal. Jag har två veckors uppsägningstid. Om två veckor börjar jag på Mäklarhuset Innerstan.

Det känns bra!


En sten som föll...

Ok,
För er som undrar hur det gick idag så gick det hur bra som helst. Över förväntan faktiskt. Känns som en sten föll från mina axlar. Vet inte om jag vill säga vad det är förrän allt är klart, för det kan fortfarande skita sig. Min tur har inte varit den bästa fram till nu (hoppas jag).

Så hold on, imorrn ska jag berätta den glada nyheten :)

Ska hämta min söta Almis från dagis nu
Puss & kraam
V


Nyttigt är gott

Hola

Mm, om en kvart ska jag äta någonting som är riktigt gott, som familjen Cisternas har introducerat mig i.



Thats right, kronärtskocka! Man bryter av bladen en efter en och doppar i en härlig blandning av citron. olja och salt. Nyttigt och bra. Jag har varit sugen på det här i flera veckor och till min stora förtjusning kom mamma och Martin hem med två stycken som vi ska mumsa på ikväll.

Annars så är det en ganska lugn kväll. Imorgon däremot är en viktig dag för mig. Jag måste göra bra ifrån mig. Vill inte säga än vad det är jag ska göra om det skiter sig men det är jobbrelaterat iallafall. Det ni kan göra är att hålla tummarna för mig :)

Nu ska jag fortsäta mysa i min Calvin Klein-morgonrock och äta kronärtskocka!

Chao chao


Lika som bär?





Vi, syskon?
Neee....


Leilas kladdkaka gör mig 52 kg tyngre?

Tjolahopp!

Idag är det måndag igen. Tiden går ganska fort ändå. Nu är det bara drygt tre veckor tills min soulmate anländer till Sverige. Saknar dig!
Såg ett program igår om tjocka människor och plastikkirurgi. Där var det en kvinna vars man åkte till Kina (i krig tror jag) i ett år, och när han kom tillbaka så va hans woman 52 kilo tyngre. Hon blev så ledsen att dem va ifrån varann så hon började tröstäta. Kan man gå upp 52 kg på sex veckor tro? I såna fall kommer jag med största sannolikhet att göra det. Med, i skrivande stund, en kladdkaka i ugnen känns det som att jag banar samma väg som den stackars kvinnan. Men ack så gott det ska bli med kladdkaka, det är värt några kilon :)

På tal om vikt, vet ni vad en kille på jobbet har för värderingar kring överviktiga människor? Blir arg bara vi börjar diskutera det. När han gifter sig så vill han ha en klausul i äktenskapsförordet att om hans tjej blir tjock under förhållandet så ska hon inte få ta del av något om dem skiljer sig. Och tro mig, han är helt seriös. Hur sjuk kan man vara? Idiot.

Mmm, det börjar lukta kaka här i köket. Önskar att jag kunde ta kakan och flyga med den över atlanten och till Fernies släktingar som jag gjorde succé hos förra året (eller det var nog kladdkakan som gjorde succé). Rent praktiskt så skulle jag faktiskt kunna göra det. Men det skulle ju vara alltför bra för att vara sant så vi struntar i det va.

Smaklig måltid Camilla & Martin!
Tack tack
C


Produktionen bestämmer

Kollar på paradise Hotel XL. Good shit. Trodde jag.
Men är det nån mer än jag som tyckte det var konstigt att Anneli valde Patrik på parceremonin, som gav följden att hon åkte ut?
Här finner ni svaret.

Jävligt dåligt att allt ska vara uppgjort jämt i denna uppsjö av dokusåpor.


Punkt

Tjenamors

Är det nån som läser denna ödsliga blogg? Tycker att det ekar här inne faktiskt. Cookooo...
Skärpning!

Ytterligare en oproduktiv helg rinner förbi. Shit vad ensamt och omotiverande allting är utan min andra hälft har jag märkt. Kan inte bärga mig tills jag får pussa på han.

Har verkligen inget kul att skriva. Så istället för att skriva nåt tråkigt och onödigt så sätter jag punkt här.

Punkt.


Att gå sin egen väg är starkt


Såg den här artikeln i aftonbladet idag

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6385665.ab


Den handlar om Pigge Wirkelin som förlorade sin fru och deras två barn i tsunamin. Efter två år gifte han om sig och har nu två barn med den kvinnan. Han är nu i Thailand på semester med sin nya familj och folk har reagerat väldigt negativt på Pigges livsstil och att han gick vidare så fort efter att ha förlorat hela sin familj.
Vad tycker ni?
Jag har faktiskt följt Pigge genom åren och har även läst hans bok och jag beundrar honom. Tycker att han är en oerhört stark person. Jag vill inte veta och kan heller inte föreställa mig hur jag själv skulle möta livet om någon/några anhöriga till mig mist livet men alla gör det ju på sitt eget sätt. Jag tycker inte att det finns ett rätt och fel sätt. Pigge hanterar sin sorg på det sätt som funkar för honom, och jag fattar inte att många människor inte respekterar det bara för att det inte "borde" vara så eller för att det inte står så i någon psykologbok.
Skärpning Sverige, det räcker med att han har mist hela sin familj, han behöver inte få höra det om och om igen!


Foto: Peter Wixtröm
Puss o hej
C



Wineaholic?

Morsning!

Då har man avnjutit ett dubbelavsnitt av Paradise. Annelie åkte ut. Lite tråkigt tycker jag, hon och Kristoffer var söta att titta på.
Är helt ensam här hemma, så himla skönt. Pappa och Martin är i Bratislava och hälsar på och mamma på bio. Lite kvaitetstid med mig själv har jag haft. Jag tvättar och myser i soffan med Alma. Som tillbehör dricker jag faktiskt ett glas vin och äter parmesanchips. Det är inte likt mig men det är faktiskt skönt att koppla av en kväll med sig själv och ta ett glas vin. Måste jag göra oftare!



Nu ska jag prata med min älskling och se hur han har det där borta!

Puss
C


Blond goes serious?

Funderar på att bli brunett igen...

Att jag aldrig kan nöja mig.



En bra måndag med PH!

Då var det måndag igen ja...

Första måndagen på året, hur känns den? Jo, som vilken tråkig måndag som helst. Det var en pina att gå upp imorse och ta tunnelbanan, först till dagis, och sen till jobbet. Tur och retur. Men ändå helt ok. Träffade min favorit Suz på jobbet, och tog en extra lång fika. Sen fick jag oväntat besök av my sis och hennes kompis så det råka bli en fika till. Sen var det så himlans kallt på kontoret (eftersom chefen är så snål med värmen) så jag pallade inte sitta och huttra nå mer så jag gick hem. Nu har jag precis kommit upp efter ett långt superhett bad och har på mig min sköna morgonrock som jag fick i julklapp.

Och idag, mina damer och herrar, börjar nåt på tv som många har längtat efter....




Paradise hotel!!

Jag är bänkad framför tvn 22.00. Dubbelavsnitt dessutom!

See ya
C


Söta söta M & K

Godkväll

Finns det något bättre än att lägga sig nyduschad i rena nybäddade lakan? Don't think so. Hela mitt ansikte är insmetat i lechuga och känns nu så där lagom fettigt (Finns bara en som fattar vad jag menar med det).

Idag har jag varit i Märsta och hälsat på Fernies syster, hennes sambo och deras underbara barn Maja & Klara. Dem ska nämligen åka till Chile på måndag och jag vill ju inte att dem små knytena ska glömma bort mig. Så vi lekte konstant i nästan tre timmar, ååh vad dem är söta. Får alltid bebisnoja när jag går därifrån. Vll ha, vill ha, vill ha. Hur svårt kan det vara liksom? Tvivlar på att jag nånsin kommer att få så söta barn. Eller jo, kanske. Snarlika iallafall.

Näe, nu ska jag kolla lite tv och försöka somna tidigt. Börjar ju jobba på måndag och måste se till att vända på dygnet lite då jag som regel har somnat vid 2 varje natt och vaknat 11.

By the way, Alma började löpa igår. Jobbigt att vara tjej!

Natti natti
C


Strange things happens to good people


Ibland är saker inte som man tror.

Konstigt.


Nyårsrecap


Tack för ett trevligt nyårsfirande, med världens bästa Emma och mycket trevligt sällskap!











Idag har jag verkligen inte gjort någonting. En hel dag i sängen kan man säga. Men det får man ha en gång per år. Och det råkade bli den första dagen på ett nytt decennie.
Coolt.


Nytt år, nytt liv.



Gott nytt år!!!

2010 kommer bli ett grymt år, det känner jag på mig.

Puss & hej


RSS 2.0