present, champagne & hollywoodfruar

Vilken dag!

Har precis kommit underfund med att jag aldrig mer behöver skriva en tenta. Guu så skönt! Behöver aldrig mer sitta i en knäpptyst skrivsal i sex timmar för att sedan stiga ut ur salen och känna att man kan klara den lika gärna som man kan få underkänt. Hatar den ångesten!

Mamma, pappa och Martin var så snälla idag. Jag fick en superfin examenpresent som jag ska ta bild på imorrn när Fernie kommer eftersom jag såklart glömde kameran i helgen igen. Och så blev det inte Olearys, pappa tyckte det såg för sunkigt ut. Han har inte riktigt förstått att  dem serverar världens godaste hamburgertallrik. Det blev istället middag på Amazon som låg närmast till hands, men det var supergod mat där också.

Efter en god middag bjöds det på champagne hemma. Snacka om pådrag för att man klarar sig igenom en utbildning. But i liked it :)

Har än en gång sett hollywoodfruarna glida omkring, vad tragiskt det är. Stackars Maria. Hon tjänar för första gången på mycket länge sina egna pengar. Så går hon och köper ett kylskåp. inte ens ett rostfritt kylskåp, utan ett vitt hederligt 90-talskylskåp. Ett kylskåp. Stackars kvinna. Men hon är ganska söt faktiskt. Måste vara hennes lena bebisröst.

Sovtajm!
Natti natti


Blandade känslor

Jag sitter här hemma isoffan nu, allt har sjunkit in. Jag har verkligen haft ångest i fyra veckor och varit stressad för den här jäkla tentan så länge så jag tappade helt uppfattningen hur det egentligen hade gått. Inte trodde jag i min vildaste fantasi att jag skulle sluta min studietid med ett Vg. Det är mitt första Vg på univrsitetsnivå, hehe.

Men det är med blandade känslor som jag skriver nu. Samtidigt som jag har fått reda på detta underbara besked har min pappa idag fått ett lite mindre roligt besked. Han fick idag reda på av hans arbetsledning att han är tvungen att gå. Men det var ett väntat besked enligt pappa och han tar det med ro verkar det som. Han ska med andra ord spendera sin vardag på Kanan från och med nu och han lär inte må sämre av det.

Nu ska jag och min familj iväg och äta middag på Olearys, för att jag har varit så duktig!

Muuuums, blir det en rosa köttbit eller en mumsig hamburgare?
Det är frågan!
C


AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!


AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Jag har precis gråtit av lycka!
Varför?


Jag fick VG på tentan!


Spontan kväll, I like!

Gonatt allihopa!

Var längesen jag va uppe så här sent! Men jag ligger i min säng och är alldeles klarvaken, kan vara för att jag vakna 10.30 idag och inte gjort ett skit under dagen. Hade en jättemysig kväll hos systeryster med hemmagjord pizza och ananas till efterrätt. Och Idol såklart. Var tvungen att rösta på Calle när dem nu har fått för sig att man måste rösta fram den sista deltagaren. Go Calle!

När jag 23.30 var på väg hem fick jag för mig att möta upp Emma som befann sig på söder med Pont och Hasse och det var mycket trevligt må jag säga. Var på nåt ställe som heter Imperiet. Ganska så soft ställe faktiskt. Är ju inte ute så ofta så jag skapar mig inte så många intryck av ställen man kan gå till. Men nu ligger jag iallafall här i sängen. Och är ganska så pigg... Ska checka av min mail, lite bloggar och kanske nån låt att ha på hjärnan innan man somnar.

Så, godnatt Sverige!
C


Vad står på dagens agenda?

Gomorrn gomorrn!

Sov inte så jättebra inatt faktiskt, hade en del som snurra i huvudet. Hade tänkt gå till jobbet idag men när jag vaknade vid åtta var jag halvt död. Råkade somna om och vaknade 10.30. Oops... Fernie har iallafall hört av sig så det var skönt, he's alive!

Funderar på om jag ska åka till Skhlm, är i starkt behov av att ha en jacka och ett par skor. Men jag har typ blivit immun av shopping, jag kan inte hitta någonting och allting är för dyrt. Jag har varit pank alldeles för länge nu, när ska det få ett slut? Aldrig har jag så starkt trott att pengar kan göra mig lycklig. Det är nästan så jag önskar att jag var inblandad i G4S rånet. Pathetic or what...

Nu ska jag iallafall hitta lite bra musik på Spotify som jag kan nynna till medan jag fixar till mig och funderar på vad jag ska göra idag. Ikväll ska jag till min söta syster i Nykvarn, vi ska göra hemmagjord pizza och kolla på Idol och bara catch up. Det var längesen må jag säga.

Förresten..Om ni undrar varför det inte kommer upp så många bilder här så är det för att båda kamerorna är hos Fernie och jag har glömt att ta hem dem varje gång jag varit där. Men ska försöka ta ite bilder i helgen! 

Puss & kraaam
C


Baby, where are you?

Är så trött att jag knapt orkar skriva.. Kan man bli så trött av att göra ingenting? Har haft en trevlig kväll med Helena på besök. Det blev god middag, massa skitsnack och ett spännande Idolavsnitt.

Min älskling är på konferens idag och imorgon men jag får inte tag på honom. Tror/hoppas att täckningen är dålig...Men blir ändå orolig, är så van att höra hans röst varje kväll. Så om du läser här, lämna mig ett livstecken :)

Orkar tyvärr inte skriva mer nu, min produktivitet ligger inte på topp just nu. Ska försöka sova gott inatt för imorgon kanske jag får reda på något stort. Spännande, men mest ångest.

Så godnatt gott folk
C


En trött kropp har jag

By the way, Almas operation igår gick bra. Är inte så nöjd med veterinären men huvudsaken är att Almis mår bra och det gör hon. Han visste inte ens vad hon var för ras! Borde man inte veta det som veterinär??

Finns inte så mycket mer att säga. Helgen har varit lugn som vanligt, har fått mig en trevlig överraskning också, något som jag inte fått på 2 månader. Min ångest och denna onödiga stress satte min kropp stop på. Inte bra.

Nu ska jag sova, är supertrött. Var barnvakt åt Maja och Klara igår tillsammans med Fernie och hans föräldrar. Man blir verkligen helt slut av att leka hela dagen. Men det är så mysigt så det är lätt värt all trötthet som det leder till.

Så godnatt Sverige, och godnatt ni skickliga rånare som sitter någonstans och gottar er med en miljard.
Puss & kraam
C


Lever jag?

Heeej alla!



Blundar ett tag för mig själv till inspirerande musik. Vad skönt det är att bara ligga i sängen och inte tänka på någonting, inte göra någonting. Man är så uppe i saker hela tiden då ibland känns det som om man inte tar vara på livet, tycker ni inte? Man bara lever och låter dagarna passera utan att någonsin stanna upp och tänka på att man faktiskt lever.

 

Taylor Swift - Breath



Jag lever. Du lever. Vi lever. Det är gött att leva.


Ptrrrooooo, ville jag ropa!

Gokväll!

Det blev en mysig och bra dag idag, även fast jag är liite mobbad. Jag och min käre bror Martin begav oss till Karlaplan för att äta lunch på Himmelska hundar, ett mysigt hundcafé som jag har nämnt förut här i bloggen. Där mötte vi massa trevliga hundar, bl.a en mellanpinscher 7 mån som busade lite med Alma. Mycket uppskattat av min lilla nöt :) Sen låg vi i gräset lte och njöt av solen innan vi gick till Gärdet på prommis. Och en lite läskig grej hände där faktiskt. Dem hade nån uppvisning där med soldater och hästar och rätt som det var så skenade en häst och sprang rakt genom den stora gräsplätten och in på Valhallavägen. En ryttare galopperade efter men jag vet inte om han fick tag på den stackars chockade hästen. Hoppas den mår bra nu!

Ligger i min säng nu och är jättetrött efter en lång dag i solen och en tidig morgon (grr, det var ju Almas fel), men snart kommer jag bli pigg för då kommer min älskling. Lite irriterande att han kommer så sent men bättre sent än aldrig och varje ögonblick jag får med han njuter jag av ♥

Imorrn ska jag på fyra visningar, ska bli kul. Jag har tänkt håva in lite värderingar då så jag får lite cash. Nu innan jag blir registrerad så får jag nämligen  10 % av arvodet om ett köp som jag har fixat går igenom. Nu ska jag va lite social med mum & pup innan all min tid ägnas åt min man.

Chaaooo


Alma + Otto = Sant

God förmiddag!

Haha, snacka om att min karma bet mig i röven idag. Alma fick ju sova i min säng inatt eftersom inte Fernie var här... Ja, gissa vad jag vaknar av halv åtta imorse. Alma gör en fet spya mitt i sängen som hon försöker äta upp. Äckligt värre! Hon börjar komma in i Otto-fasoner ;)
Så jag får gå upp och köra igång en maskin med tvätt och byta sängkläder. Gissa om Alma fick ligga i väskan resten av morgonen! Där fick jag för att jag tar myset före uppfostra. Och det var ju också mitt fel att hon spydde för jag gav henne popcorn igår...

Aja, skadan redan skedd. Idag är det superfint väder men jag har ingen att gå långpromenad md :( Snacka om mobbad. Får se vad jag hittar på, kanske åker till Kanan.

Ha en bra lördag allihopa, glöm inte solfaktorn!
Moohahahahhaha

C


Toda was a good day!

Tröööötttt....

Men det gör ingenting för det har vart en riktigt bra dag. Den började bra redan imorse när jag fick lilla Alma i min besittning. Mysigt värre! Sen åkte hon och jag in till stan och träffade en mycket kär vän som jag hade när jag bodde i Borlänge, hon var nämligen på visit här i hufvudstaden. Det var suuupertrevligt och vi pratade om allt mellan himmel och jord i stort sett hela eftermiddagen. Det är så roligt när man träffar en bra vän som man inte hängt med på väldigt länge. Man liksom startar där man slutade sist. Ni fattar vad jag menar?!

Efter en trevlig dag inne i stan åkte vi (läs jag & Alma) direkt till Emmafemma där hon, jag, steffie och hundarna skulle ha mysig filmfredag. Efter Idol så klart ;)
En shopaholics bekännelse blev det. Den var väl sådär, kunde inte direkt identifiera mig med huvudkaraktären så som Blondinbella gjorde efter hon sett filmen "Jag kunde verkligen identifiera mig med huvudrollsinnehavaren, vem har inte haft det så liksom??"
men men, det var en lätt film så den var väl helt ok en mosig fredagskväll.

Så nu är jag hemma, latie latie... Nu ska jag och Alma krypa ner under täcket och gosa tills vi båda somnar. När inte Fernie är här smyger jag upp Alma i sängen, det är ju såå mysigt :) Don't tell!

Godnatt alla
Pyss & kryyym
C


Almiiiiis

Och på tal om bebisar, idag kommer min lilla baby! Ska hämta henne snart i Farsta, där jag ska möta upp Fernie. Äntligen lite sällskap denna tråkiga ensamvecka!



Syns snart!
C


I love babies!

God eftermiddag!

Är hemma idag och är ganska rastlös faktiskt. Har nyss tittat på Förlossningskliniken på fyran, det är mitt nya programberoende. Det är ju skihäftigt att föda barn! Jag tror att jag har fällt en tår varje avsnitt jag kollat på. Inte bara för att det är så fantastiskt att en livs levande människa kan komma ut ur en annan människa, utan också samspelet mellan Mamman och pappan under en förlossning. Det finns inget finare än en man som uppmuntrar och puschar på sin själsfrände under en hemsk och långdragen förlossning.

Nu blev jag värsta ödjmuk till att föda barn. Haha. Men en vacker dag är det faktiskt min tur. Och jag hoppas att det är Du som finns vid min sida då ♥



Livets lilla mirakel


Goodnight, sleep tight, dont let the bedbugs bite!

Gokväll

Tänkte skriva ett meningsfullt inlägg ikväll faktiskt men tiden bara rann iväg när jag och Helena pratade på msn för ovanlighetens skull och svävade iväg bland företagsidéer, fynky names och annat hemlighetsfullt som förhoppningsvis kommer att bli något riktigt stort :)

Så jag orkar tyvärr inte sitta och trycka tangenter så länge till. Jag får besök i min säng inatt också, och det är INTE mitt vanliga sängsällskap. Nej, min bror ska sova i mitt rum då hans rum är under construction. Tur att man har en stoor säng. Fast i och för sig... Det är skönt med stor säng med mitt vanliga sängsällskap också.
No offense baby ♥

Natti natti alla mina tuuusen läsare!
(Konstigt att jag inte har hamnat på topplistan än)

C


Negativa tankar

Hej alla!

Har haft lite bloggtorka den här veckan. En liten uppdatering då: Veterinären ringde i måndags och meddelade att Almas knöl på ryggen är en godartad tumör som måste opereras bort. Det låter läskigare än vad det är, men ändå lite halvläskigt att hon måste opereras och sövas. Men det ska nog gå bra :)

Annars har det inte hänt så mycket i veckan. Har varit hemma och gjort en storrensning i min garderob. Har numera två garderober, den ena för "lediga " kläder och den andra för mina "buisness" kläder. Dessvärre har jag inte så mycket resurser i buienessgarderoben, men min snälla pappa har lovat att han ska shoppa med mig någon dag framöver. 

Jag väntar fortfarande på resultatet på tentan. Kan man vara slöare på att rätta tentor eller? Blir så trött...Mitt liv hänger på det här tentaresultatet och så sitter gubbjäveln och gör nåt annat säkert.  Funderar på att ringa eller mejla han snart...

Aja, nu sitter jag på jobbet och ska försöka få bort dessa negativa tankar. Jämt negativa tankar nuförtiden. Bort bort bort.

Ha en superdag!
C


23.23.23

Måste bara göra ett litet tillägg...

Mitt förra inlägg publicerades kl. 23.23.23.

Det måste ju vara ett sign...Right?
Ska utöka mina drömmar inatt och även drömma om vad det kan vara för sign.


Natti natti
C


100 steg på 3 dagar. Typ.

Kära läsare.

En oproduktiv dag blev lätt en oproduktiv helg. Om jag skulle haft en stegräknare på mig skulle den just nu visa 100 steg på sammanlagt tre dagar. Jag trodde ju att jag skulle bli frisk i fredags och att jag skulle kunna gå på middagen hos H & V, men jag mådde bara sämre när jag vaknade på fredagmorgonen så fick ringa och skjuta upp det som skulle bli en trevlig och spännande middag.

Och så gick dygnen.
Fredag → slapp famför tvn.
Lördag → slapp framför tvn. Dock med min soulmate så det var mysigt ändå.
Söndag → Slapp framför tvn i Knivsta med tillhörande powernap förutom nån timme när vi var med Almis hos veterinären.


Det var det. Och för ni som undrar om Alma är ok så var vi hos veterinären pga en knöl som hon har på ryggen. En fettknöl trodde vi (som för övrigt är helt ofarlig) men det var det tydligen inte, utan det behövdes göra ett cellprov som vi får reda på svaren på på tisdag. Hoppas min lilla Almis inte har något farligt bara...


Ser jag en liten tår hos min finaste Almis?

 
Nu är klockan mycket och jag ligger återigen i min stora 160säng och ser fram emot att stänga ner fabriken. Hade velat vara uppe och kollat på VMA som börjar 02.00 svensk tid men mina ögonlock vill nog inte samma sak. Plus att man ska jobba imorrn. Vet inte riktigt vad jag tycker om att Blondinbella ska agera intervjuare. Är hon verkligen den rätte för detta? Vi får väl se!

Nu ska jag sova, ska drömma goda drömmar om världens bästa hund!
Puss Godnatt
C


Frisk snart kanske?

Faaaan....

Jag blir inte friskare... Hatar att vara dålig! Men imorrn måste jag nog åka till jobbet, vill inte verka lat på något sätt. Och så är det något mer som gnager mig men vet inte riktigt vad. Jag har känt mig ledsen och nedstämd idag men kan inte sätta fingret på vad det är... Konstig känsla. Men men, det blir nog bättre med helgen.

Tänkte fatta mig kort i det här inläget då min dag har varit väldigt icke händelserik. Har varit hemma, sängliggandes nästan hela dagen förutom när jag låg i soffan i vardagsrummet och såg på film.






Så här utslagen var jag idag, enda skillnaden är att jag idag inte låg utslagen i en solstol med solen i ögonen och en underbar pool i ögonvrån..

Nu är det past bedtime om man är så sjuk som jag..Buhuuu tyck synd om mig!
C


Drabbad av Svininfluensan ?




Visste ni att jag och min familj har störst risk att bli smittade av svininfluensan?

Nämen, varför?


Jo, för att vi bor ju i Grisbyn!


Mooooooohahahahahahahahahahhaahahahaahahahaha. Tyvärr är ju detta ett internt skämt så bara mina grannar fattar vad jag menar ;)


Flunsa?

Öhhhh.....
 Är på gränsen till att vara sjuk, hatar det! Näsan är ubertäppt (men bara ena näsborren, sjukt irriterande), Halsen svider när man sväljer och huvudet väger sisådär 15 ton. Inge kul. Var på jobbet idag iallafall och det var kul. Ringde och jagade massa värderingar så jag kan tjäna lite pengar och av de 50 jag ringde har jag bokat in en. Men en är bättre än ingen :) Just nu längtar jag bara tills jag får tillbaka tentan och kan fixa den där jäkla registreringen. Vill börja jobba på riktigt, vill kunna säga att jag faktiskt är registrerad fastighetsmäklare!!!

Snälla snälla snälla... Ge mig Godkänt.

Annars händer inte så mycket just nu. Har lite att se fram emot i helgen då Fernie kommer och vi ska på "parmiddag" hos Helena och Victor, ska bli himlans trevligt. Sen blir det lugnt, måste bli frisk från den här onödiga flunsan.

Nu ska jag måla mina naglar, so long!!
C


Oproduktiv dag

Hej alla söta!

Idag har inte varit en så produktiv dag som jag hoppades på. Vaknade tidigt då Fernie skulle börja första dagen på hans nya jobb. Men när han gick så blev jag lat och låg ett bra tag i sängen innan jag gick 10 meter och satte mig i soffan för att titta på tv. Nyhetsmorgon, The voice, Rachael Ray, Våra bästa år, en film på tv1000 och en del annat skit. Hade egentligen planerat att åka till kontoret idag för att fixa lite grejer men min lathet och trötthet fick mig inte ur huset idag. Tills jag fick dåligt samvete mot Alma eftersom jag har privilegiet att ha henne i några dagar framöver. Så jag tog mig ut till Långängen och gick en vandringsstid på 5 km i skogen. Väldigt skönt faktiskt när man väl tog ändan ur soffan (eller nåt sånt).

Så nu sitter jag i soffan igen och har ganska tråkigt. Längtar tillbaka till Turkey.

En vecka av inga krav, ingen stress, ingen ångest. Bara kärlek & njutning.


Att en vecka kan göra så mycket

Välkommen hem Camilla & Fernie!

Oj vilken underbar semester vi har haft, jag och min älskling. Massa sol, bad och annat skoj som jag ska gå in lite närmare på när jag är piggare. Vi kom hem nio imorse, vilket betyder att vi har rest halva natten ungefär. Så vi ligger redan i sängen. Fernie sover som en prins bredvid mig. Ska snart stänga ner och krypa ner bakom honom och sova som en stock, men först tänkte jag sammanfatta den här veckans semester med lite bilder. Det finns ju mssa fler bilder men eftersom jag inte är en hejjare på datorteknik tar det alldeles för lång tid att ladda upp så måmga bilder som jag egentligen vill. Så det får bli i omgångar.

Enjoy!


Femstjärnigt hotell, of course ;)


The Main-pool med tillhörande bar


Aktiviteter runt poolen


En äkta turkisk kebabtallrik


Fernie åker kana


Underbara Vi ♥

Nu måste jag verkligen sussa, godnaaaatt!


RSS 2.0