Facial treatment

En liten uppföljning på det förra inlägget...

Vad jag köpte till Fernie på vår mysiga tvåårsdag?
Inget

Nada

Så tråkig jag är va, men så är det när man är fattig. Hehe, jag är surprised att han har orkat stå ut med en fattiglapp som mig i två år.

Idag ska jag på ansiktsbehandling på Electa som jag fick när jag var på VIP-kväll där. Det ska bli huuur skönt som helst, och jag ska verkligen försöka njuta av varje minut. Om jag har tur får jag träffa min söta vän Suzan där som också fick en ansiktsbehandling. Älskar att klappa på hennes bebismage som börjar bli riktigt stor nu.

Ha en bra dag
C


Some gifts

Jag har vääärldens bästa pojkvän!

Love you!




Ha överseende att bilden är tagen med Iphone, men man skymtar väl ändå vad det kan vara ;)


Vad jag köpte till honom?
Gissa


2 snabba år tillsammans

Idag "firar" jag och min älskling 2 år tillsammans. Är inte sådär jätteromantisk av mig och jag tycker att man ska fira varje dag man spenderar tillsammans. Men det är klart att man måste göra något en dag som denna. Och det ska vi göra också. Ett besök på restaurang Mamadou på Kungsholmen. Och det bästa? Gratis mat! Har en sån där Smartbox som jag fick av min syster då hon kände att hon inte skulle utnyttja den.

Ibland älskar jag att vara snål ekonomisk.


Hemma.

Är hemma idag, känner mig inte tip top. Jag ska bara slappa, sova, kolla på våra bästa år och ringa lite jobbsamtal. Thats it. Jag behöver lite vila känner jag.

Så, hörs sen


Nöjd eller inte?

Hur vet man att man gör rätt val?

Tänk vad många val man måste göra här i livet. Hur f*n ska man veta att nån av valen är rätt?
Jag funderar och funderar. Mina tankar tar verkligen aldrig slut. Jag är aldrig nöjd. Eller kan det vara så att det alltid dyker upp någonting som är bättre än det man redan har, trots att man är ganska nöjd?

Kommer man sitta där när man är 90 bast och verkligen vara nöjd med vad man har åstadkommit i sitt liv?
Det återstår att se.

Jag står iallafall mellan valet och kvalet mellan nöjd och onöjd. Krångligt men sant. Om min näsa inte snorar alltför mycket och om min kropp säger ja så ska jag åka och träna idag med min Emma så jag kan sprida ut lite tankar över hela SATSgolvet. Det ni!

chaoo


Bad update I know

Hoho

Som vanligt så händer det inte så mycket i mitt liv, iallafall inte något som är värt att skriva om. Det går väldigt segt för mig i det här yrket. Bubblan med lägenheter som säljs som smör börjar spricka och det är inte så jättekul att börja jobba mitt i sprickan so to speak. Jag har sedan november haft fem stycken lägenheter varav en har sålts. Det känns sådär för självförtroendet faktiskt. Lite frustrerande att bo hemma och inte känna att man får in nåt på kontot så man kan börja söka sig utanför ens lilla flickrum. Men men... Jag känner att jag klagar väldigt mycket just nu och den det går ut på är ju stackars F.
Men han står ut med lilla mig och det älskar jag med honom ♥

Ikväll ska vi äta en romantisk middag på Mamas and tapas, bara för att vi känner för det (och för att F bjuder såklart). Mys mys!!


Så här uppgiven som jag ser ut här känner jag mig nu....

Hej heej


Sjukt kul bild!

Gissa vem som försöker blanda sig in i bratsligan, haha!



Kärlek i luften

Pirr i magen....

Om tre timmar står jag på Arlanda och väntar på att min älskling kastar sig i mina armar. Åhh så mysigt! Det är verkligen inte förrän man är ifrån varann man inser hur mycket man saknar den personen och hur bra man egentligen har det! Snacka om nykär.... Vi ska även spendera kvällen och natten på hotell, romantikpoäng eller vad! Vad som kommer att ske under kvällen censureras här i bloggen, men perfekt kommer det vara iallafall!

Och gissa vad det är för dag imorrn..Den här helgen kommer nog bli riktigt bra. Lilla jag blir en siffra äldre nämligen och det kan ju inte firas bättre än att få vara med min soulmate. Kanske, kanske går ut imorrn också, det beror på hur trött Fernie är och om det erbjuds något roligt. Men mysmiddag hemma blir det iallafall utan stök och stång, och förhoppningsvis med lite gott sällskap.

Nu kallar arbetet, kan inte sitta här och slöa på min nya arbetsplats.



Jag och min underbara syster som är lite rund om magen :)

Tjohooo!


Vintermys

Mys i snön!



Bilden är tagen med min Iphone, bättre än min digitalkamera ju....


Jobb jobb jobb

Heej!

Long time no seen... Sitter just nu på mitt nya kontor och blickar över gråa kalla Stockholm och en istäckt Riddarfjärd. Men grymt det blir att sitta här på sommaren, cant wait!

Försöker komma igång så jag kan börja tjäna pengar och skaffa mig en riktigt liv, vem vet hur lång tid det kommer att ta...  Just nu känner jag bara att jag vill vrida fram tiden i två år då jag förhoppningsvis har lite kött på benen, en lägenhet, en bil och ett lyckligt förhållande (som jag visserligen har nu också men allt är ju liite roligare med lite fickpengar).

Om två dagar kommer min plutt hem efter att ha varit i Chile i hela sex veckor! Helt sanslöst..Tiden har gått så fort men ändå så långsamt. Gissa om vi kommer vara klistrade på varande, dem första dagarna iallafall. Haha sen är allt som vanligt.

Ha en bra dag!
C


I'm back!


Or am I...?


RSS 2.0