Lägenhet?

Någon som är sugen på att köpa en spacad lägenhet i Hammarbyhöjden?

Gå gärna in på bilderna, kvällsbilderna har jag tagit alldeles själv :) 

http://www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?objektid=491914



Nu har jag skrivit två kontrakt, dags att röra sig hemåt!

Puss & kraaam 


Valborgsfirande någon?

Godmorgon alla valborgsfirande!

Hade helst velat ha ledigt idag, men ska skriva kontrakt på två lägenheter idag så det gör inget att jag jobbar. Kontrakt = Pengar!

Sitter och myser nu kan man säga, med Melissa Horn i hörlurarna... Oerhört behaglig röst hon har.

Vad ska alla göra idag då? Från början tänkte vi göra en favorit i repris i Uppsala men efter lite omplaneringar så slutar nog kvällen nyktert i min säng med min bästa...Ganska så skönt faktiskt, rätt så överskattat det här med valborg tycker jag. (Trots att spruta champagne på varann typ var det roligaste jag har gjort). Haha!

Det har hänt väldigt mycket den här veckan. Jag och Fernando var inte långt ifrån att köpa en lägenhet, men ödet sa nej...Ni får hålla alla tummarna nästa vecka för då avgör ödet om vi ska köpa just den lägenheten eller inte...Jag hoppas iallafall. ♣ (fyrklöver för luck)

Ha en underbar dag framför brasan idag kära vänner!


Nybliven fotoberoende

Halloj!

Vår nya kamera är grym!



Superfredag!




Hej hej!

Vaknade på bra humör idag faktiskt, så det blev att springa intervaller ute. 6x12 st nere på fotbollsplan. Fy så jobbigt, men ack så bra för fettet! När jag va så duktig så var jag ju tvungen att fullfölja med en bra frukost så  det blev youghurt med specialK och björnbär och två stekta ägg.



Idag ska jag hem till Fernie och mysa. Har även klippt mig idag och ska snart gå och vaxa benen. Dessutom ska jag gå och kolla på den där lägenheten jag nämnde igår på Ringvägen. Och en lunch med kollegorna. Blev en fullspäckad dag av allt annat än jobb, I like :)

Ha en bra fredag!


Bästa mäklaren är jag, ingen annan!

Det blev ingen lägenhetsvisning... Mäklaren hade tydligen inga nycklar till lägenheten och fick inte tag på säljaren. Alla kan tydligen inte vara lika duktiga som jag. Men vi får en ny chans imorgon, se om det går bättre då!

Har kommit hem nu, jätteskönt att bara lägga sig i soffan och dö framför tv:en. Dessutom rolig underhållning på fyran, Sveriges värsta bilförare.

Har inte mycket mer att tillägga i min tråkiga vardag, men imorn är det heeelg, och då händer det roliga grejer!

Chaoo




Ny kamera och ny lägenhet?

Goddag!

Idag har jag och Fernando varit på nyöppnade Expert i Kungens kurva och köpt en ny systemkamera :) Kul va!

http://www.expert.se/product/product.aspx?id=4075946

Vi betalade 3 000 för den, helt ok för en bra kamera! Så nu kommer det att bli fina sommarbilder vill jag lova!

Har jobbat lite idag och ikväll ska jag ha förhandsvisning på den ena lägenheten som är till salu. Innan det ska jag och min älskling gå och kolla på en lägenhet på Ringvägen som kan vara intressant....En tvåa på 65 kvm som kan göras om till en fyra! Hoppas hoppas!

See yaaa


Lady Gaga - Alejandro

Den här låten tillägnar jag Fernando..Delvis... Fast inte texten, för den handlar om nåt tråkigt. Bara ett ord :) Ni kommer fatta vad jag menar när ni lyssnar på låten.. Jävligt bra måste jag säga.

Lyssna på låten!


Köpa lägenhet?

Godmorgon!

Vaknade med väärldens träningsvärk imorse, så jäkla skönt! Är det nåt jag älskar så är det att ha träningsvärk. Att verkligen känna att man har tränat bra ger mig faktiskt lite motivation till att träna mer.
Så som ni kanske förstod så tränade jag igår, var tvungen att avreagera mig lite efter mitt dåliga humör. Var på SATS Hornstull, det var superfräscht där!

Idag händer inte så mycket på jobbet. Anledningen till att jag gick upp så här tidigt är för att jag ska ha ett frukostmöte med Nordea, våra samarbetspartner. Känner mig väldigt vuxen.. Annars försöker jag sälja lite lägenheter, ser fram emot helgens visningar faktiskt. Ingen som har tankar på att flytta till en av dessa fina ettor kanske?



Utsikten från den ena lägenheten på Sven Rinmans gata 4




Jättefräsch lägenhet på John Ericssonsgatan 11


Sommarens Hurricane?

Är det bara jag som tycker att den här kommer bli en ganska så skön sommarplåga?



Kan veckan ta slut snart....

Är jätteirriterad idag av olika anledningar!

Varför kan inte allt bara vara frid och fröjd? Och vad är det för askmoln som drar in över Sthlm när jag tänkte äta min matlåda ute i solen. INTE OK!



Saaknar ♥


Godmorgon farbror röd

Sååå omotiverad!

Imorse när jag vaknade kände jag mig såå omotiverad till det mesta. Det blev inte bättre av att jag gick upp och kollade mig i spegeln och fick syn på två bautafinnar i fejjan, weeiii.... Min nästa upptäckt var att farbror Röd kom och hälsade på. Det förklarar mitt pissiga humör idag och mina nya konpisar i fejjan. Att kroppen och insidan kan påverkas så mycket av någonting som vi ändå får en gång i månaden en väldigt stor del av våra liv.

Hade en riktigt bra helg faktiskt, blev en liten utgång i lördags med Emma, Felicia, fernie och Sigge. Vi gick till Le Bon Palais, inte det ultimata utestället om man frågar mig. Många 50-åriga tanter med paljettklänningar som limmade på dem små lammen. Men vi hade skitkul med dans heela natten lång. I och för sig så slutade kvällen med en liten meningsskiljaktighet mellan mig och Fernie, men vad är inte ett förhållande utan lite gräl...Våra åsikter går inte ofta isär men när dem väl gör de och när båda är envisa som grisar så kan det bli ganska hetsigt. Men det är därför vi älskar varann ♥

Nu ska jag fortsätta forska i lite grejer som rör våra nya eventuella planer.... Skulle vara kul att göra något galet och om jag inte är en välbetald mäklare vid årsskiftet så skiter jag i det här och tar mitt pick och pack och blir framgångsrik nån annanstans!

Med det säger jag
Chiao!


Hypokondriker

Jag är en hypokondriker tror jag! Google är min favoritsida när jag har minsta symptom på någonting. Så fort jag känner något som känns det minsta onormalt är det google som gäller. Och det man hittar där är ju bara massa allvarliga grejer så varje gång jag känner något konstigt i min kropp så tror jag att jag är nära döden. 

Jag är sjuk. 

I huvudet alltså.



Påskmys

Min påskhelg var mycket bra, för er som undrar

Den innefattade ungefär detta:

Familjemiddag med god påskmat och tjock syster - Trevligt umgänge med Fernies sida  - Underbara prinsessor - Slappdag - Prommisar med vovven - Solning i det underbara vädret - Köp av bil - Kontraktskrivning - Mys

Helt enkelt en bra helg. Fick nog lite för mycket av det goda då jag vaknade imorse helt tjock i halsen.
INTE OK! Var på kontoret en sväng men drog hem vid lunch och kurerade mig lite med te och vila.

Hoppas alla hade en bra påskhelg, nu är det inte långt till sommarn!


Glad påsk!

Hallooo!

Vilket trevligt påskväder vi har fått hörni, nästan så att man blir lite glad!
Ironi.

Det kommer att bli mycket mat i helgen känner jag, ska på massa middagar känns det som. Men idag ska jag umgås med Min Heleni som jag inte har varit med på väldigt länge.

Har även varit och kollat på en bil idag. Är typ DESPERAT just nu. Men det var bra. Nästintill perfekt. Måste ta mig en liten funderare på den. Eller egentligen inte. Jag vill ju ha den. Men allt handlar om pengar. Som vanligt.

Klockan två idag ska jag på ett intag sen tar jag påsklov i helgen!

Glad påsk på er!




RSS 2.0