Dålig människa!

Jag är ju världens sämsta människa!!
Sämst på att uppdatera här ju. Jag är en trogen läsare till andra bloggar men när det kommer till mig själv så är jag lat. Ni måste tycka jag är skittrålkig. Och inga bilder har jag lagt upp på år och dar. Men sen jag kom hem från Luleå har jag bara jobbat typ och kommit hem i genomsnitt kl 20 varje kväll. Tufft det här att vara mäklare ;)
Men jag lovar att jag ska försöka va lite bättre.
Nog om det.

Det har ändå hänt en del på sistonde. Det största och mest uppmärksammade är ju såklart att King of pop, Michael Jackson har avlidit. Konstigt på något sätt. Han har åstadkommit så sjukt mycket, och även om man inte har hört något av honom på ett bra tag så har han ju ändå alltid funnits där. Det är ju Michael Jackson liksom. Tråkigt för alla som hade sett fram emot hans garanterat grymma turné.

Vi kommer alltid att minnas King of pop

Nu har jag tyvärr inte tid att skriva mer för jag ska faktiskt jobba lite. Har några objektsbeskrivningar att göra.
Puss & Kraaam
C


Snörvel snörvel

Gokväll

Idag har det vart ganska stressat. Och jag har pratat med min förhoppningsvis första kund :) Ska som sagt bara klara tentan först...
Kom hem sent idag med, efter en torr visning i Årsta. Det kom inte en enda. Det var tråkigt för det är en väldigt fin lägenhet. Men men..När jag blr registrerad kommer det bli andra bullar!

Har även varit lite hängig idag med,förkylningen hänger i seg. Började göra mat när jag kom hem och den blev inte klar förrän 21, var lite trött och irriterad innan maten stod på bordet, så sorry älskling för min irritation som gick lite över gränsen ♥
Och nu har min fridfullhet förstörts av att mamma och Martin kommit hem från Kanan. Dem åker nämligen till Rhodos imorn, inte alls avundsjuk! Men kommer såklart att sakna min käre bror!

Guys, jag börjar bli mullig. På riktigt. Måste börja träna. Så fort jag blir kvitt den här förkylningen ska jag gå till gymmet. Min snälla chef sponsrar mitt gymkort på Sats under min prkatik så jag är ju dum om jag inte utnyttjar det.

Kolla precis på Real houswifes of New York. Nu kommer ni tycka att jag är töntig igen men åhh vad jag vill leva deras liv. Min dröm är att bli mäklare i antingen Los Angeles eller New York. Tänk att ha en flott våning på Manhattan och kunna spendera hur mycket man vill på precis vad man vill. Hyra ett privatejet hit och gå på galor dit. Och sen när jag bli mamma så lägger jag av och blir en så kallad lattemamma medan Min rike man Fernando fortsätter att bringa in the cash till vår familj. Man kan ju drömma eller hur :)

Nu ska jag tillbaka till fotbollen, heja Sverige,skit ner er Serbia!
Puss & heeeej
C

Krasslig

Hellooo

Snacka om att jag är dålig på att uppdatera sen jag kom hem från Luleå. Kan ju vara så att jag faktiskt har saker att göra här. Och jag har inte haft någon dator förrän idag när jag tog hem jobbdatan. Tänkte göra det nu ett tag om jag orkar, är ju så jobbigt att bära hem...Men men. Vad händer då? Här hos mig händer det grejer iallafall. För er som inte vet det har jag börjat jobba på mäklarfirman Edward & Partners. Eller för tillfället är det en praktik, tills jag får tillbaka den sista tentan och kan ansöka om registrering. Om jag nu klarar den satans tentan som jag aldrig får svar på..

Jag och Fernie är numera särbos. Han bor hos sina föräldrar och jag hos mina. Det funkar bra hittills. Var lite skeptiskt eftersom vi typ har umgåtts 24 timmar om dygnet det senaste året. Men det är bra att sakna varann lite, då är det extra mysigt när man ses!

Nu sitter jag hemma själv, min familj har typ övergett ders permanentboende för deras "sommarhus". Så nu är jag hemma själv här, ganskaskönt faktiskt. Dock har jag skitont i halsen och känner mig allmänt hängig. Det är Carolins fel, hon har smittat mig! Så ska gå och lägga mig tidigt ikväll, att en säng kan va så skön!!

Jag ska försöka bli ltie bättre på att uppdatera, för ni vill väl fortfarande följa mitt liv, även om jag inte befinner mig i norrland eller är student längre??
I sure hope so!

PUSS
C


Carolin gästbloggar

Tjena!
Carolin här. Kör en liten gästblogg från ett intimt midsommarfirande. Camilla sitter ute och käkar jordgubbar med Emma, Helena och Nisse. Vi har haft en mycket trevlig middag och kväll. Vi är alla lite onyktra, som sig bör på midsommar. Jag tänkte lägga ut lite bilder så ni får se hur vi har haft det.

Jag valde att behålla de urflippade bilderna för oss själva. Nu hör jag att det skrikt efter shots och sms-roulette så det är väl bäst att avsluta här.

GLAD MIDSOMMAR! Catch you on the flip side!



Puss Carolin




Happy midsummer!

Heeeej!

Glad midsommar alla där ute! Jag firar denna dag (om det nu är något att fira) med Mina kära vänner Emma, Carolin och Helena. Vi  har laddat med midsommarmat och vin. Kommer bli en toppenkväll!

Har precis duschat och tjejerna står inne i köket och skrubbar potatis. Älskar att vara hemma!

Hörs lite senare!

Njut av sillen och nubben
Puss
C

First day at job

Godmorgon!

Igår hade jag min första dag på jobbet! Det belv en lång dag, kom inte hem förrän kl 20. Så är livet som mäklare :) Och ingen lunch blev det heller. Men idag ska jag ta det lugnare är det tänkt, men man vet aldrig i den här branschen.

Ska ni göra något kul på midsommar? Jag är lite kluven faktikt, Pappa vill att jag kommer till Kanan men jag vet inte om jag orkar. Dem åker dit idag och jag vet inte när jag slutar, och har dessutom en visning på söndag. Alternativet är att umgås med Emma och Carolin, och det låter ju väldigt lockande tycker jag. Jag får se helt enkelt. Men på lördag kommer min älskling hit iallafall och då ska vi mysa! Är så himla tråkigt att inte bo tillsammans, men vad ska man göra..Är man fattig så är man.

Nu ska jag gå till bussen, ännu en rolig dag på jobbet väntar!

Tadaaahh
C

Maja är min bästa vän

Goder afton

Nu har vi kommit hem från Marcia, Maja är så söööt! Vi har lekt en massa och myst i soffan med välling. Hon pratar jättemycket och för det mesta förstår man faktiskt vad hon säger. Så underbar.

Nu ska vi titta på det sista The Hills-avsnittet. Har inte hunnit kolla på det än.

Så godnatt!
C

En bebis har ploppat

Välkommen till världen (Axel) !



Grattis Jonas och Sonja!

Bildspel från Skåne

Hej allihopa!

Har nu kommit hem till huvudstaden efter att ha haft en supervecka nere i Skåne. Ska fira detta med att lägga upp lite bilder från det. Annars händer inte så mycket just nu. Är hemma hos min älskling i Knivsta. Börjar inte jobba förrän på onsdag så har lite kvalitetstid med honom dessa två dagar. Och så var det så mysigt att träffa Alma igen, har saknat henne! Hon blev hur glad som helst, tror faktiskt hon gillar mig rätt mycket :)

Ikväll ska vi hem till Marcia och hennes prinsessor! Vi ska leeeeeka, och spela wii :)

Ha en bra daaag


Min underbara mormor


Snygga Jessie tar studenten


Vi sjunger för Jessie


Sightseeing vid Zlatans hus


Uppladdning inför Vm-kval


Guitarhero hos morbror Thomas


Fernies stammishak numera


Take away New York-style


Moster Lena fyllde 50

Och så hände en massa annat som det inte finns bildbevis på! Kul var det iallafall. Hoppas alla som lovat komma upp i sommar håller deras ord!

Hej på er så länge


Stormbyar & regn

Ok det sket sig med bilderna igår igen... Sorry folks! Och nu sitter jag vid den omoderna datorn igen.
Det blir ingen historia helt enkelt. Men den var ändå inte så rolig så...

Idag har min mamma och lillebror Martin anlänt till Malmö. 07.00 hämtade jag dem på stationen. Vi hade tänkt åka över till Köpenhamn men det blåser stormbyar så jag vet inte om vi vågar köra på bron... Vi få se hur det blir. Annars händer inte så mycket. Imorgon är det stora festdagen, då har min moster Lena 50-årsfest. Får se om jag kan få mamma att köpa något fint som jag kan ha på mig.

Juste, höll på att glömma

JAG KLARADE INTERNA, DEN FÖRSTA TENTAN!

Både jag och Fernie klarade den, vi är bäst! Nu väntar bara resultatet på den sista.
Jag ber till gudarna.

Nu ska jag gå och stirra lite med Martin, kul att ha nån att reta!
Puss
C

90-talets datorteknologi = tummen ner

Gokväll mina kära vänner

Idag gick ännu en slapp dag förbi. Har shoppat lite på MQ-rean där jag fann lite goa grejer som bland annat en fin bondelid t-shirt och en väst från Stockholm. Dock har jag inget att ha västen till så det måste jag typ köpa nu. Hm...Aja.

Jag antar att ni vill höra min kändishistoria. Jag hade ju tänkt lägga upp en bild på hela situationen men min mormor har en så förbannat gammal dator så när jag sätter in kabeln i tegelstenen (hårddisken) så vill inte datorn ta emot den på något vis så jag kan inte lägga upp bilderna. Mycket tråkigt. Vet inte om jag ska berätta ändå för utan bilderna är ju inte historien lika kul. Kan ni hålla er till imorrn, då sitter jag förmodligen vid en lite modernare dator? Och Anna, man kan ju säga att jag faktiskt har chippat den här kändisen, fast utan att ha chippat denne verbalt, men det räknas väl?! =)

Har inte så mycket att skriva om idag egentligen. Hände inte särskilt mycket, huvudattraktionen idag var att leta efter min mormors örhänge i de provrum vi varit i idag. Hon tappade nämligen det under dagen nångång. Tänk vad kul att vara pensionär och göra såna här små utflykter. För mig däremot är det sju dagar kvar av frihet, sen börjar min karriär dra igång. Men shit vad kul det ska bli!!

Gonatt på er
C


Malmö a la Pakistan

Hej trötta världen!

Iallafall är jag trött. Fattar inte varför, jag har ju skitkul här nere! Hur ska då min framtida karriär gå om jag är så här trött nu undrar jag...Vill inte veta!
Idag flög Fernie hem, men vi hade väldigt kul idag faktiskt :) Det ska komma bildbevis sen när jag har tillgång till något annat än Sveriges segaste dator, men så länge får ni höra historien!

Vi bestämde oss för att ta det lugnt idag och bara strosa i stan, precis som man ska göra när man är i en annan stad som nykära. Vi körde bilen längs lantmannagatan när plötsligt  Fernie får syn på en frisörsalong (eller rättare sagt en barbershop eller vad det heter). Han utbrister -"Där vill jag klippa mig!" Konstigt, tänker jag..Fernie är ju alltid för snål för att klippa sig hos frisör. Men såklart fanns det ju en anledning till varför han ville klippa sig där. På fönstret hade dem fyndiga ägarna försökt locka dit kunder genom att erbjuda klippning för 50 kr och hårtvätt för 10 kr. Men det lyckades dem ju med! Vi spatserade in i den skabbiga lokalen, som för övrigt såg ut att vara tagen från Pakistans huvudgata, och Fernie fick sitt hår tvättat och en fin klippning. Jag vågade dock inte sätta mig i den där frisörstolen, jag är bättre än så ;)

Det var roligt, ska lägga upp bilder på det lite senare i veckan. En till sak hände också, men det orkar jag inte dra idag, den historien får ni imorgon. Men det var en pinsam grej som inkluderar mig och en kändis. Missa inte!

Nu ska jag sova, är så himlans trött. Ska bli ensamt att sova själv utan min finaste men ändå ganska skönt!

See ya!

Dålig uppdatering

Hej alla

Förlåt så hemskt mycket för min dåliga uppdatering, förstår att ni har suktat efter mina inlägg. Men jag ville ju bara hålla er lite på spänn!

Nu är vi iallafall nere i Malmö, har vart det sen i torsdags. Och oj, vad fullt upp vi har haft. Och inte har jag haft tillgång till dator där jag bott heller. Just nu är vi hos min mormor och tar det lugnt efter en god middag som hon lagat till oss.

En liten recap på vad vi gjort här nere då. I fredags var det ju Jessicas student. Hon var skitsnygg som alltid och hon stod på flaket och skrek och åkte limousine som en riktig diva. Det var precis som en riktig student ska vara. Åh vad jag längtade tillbaka till den dagen man tog studenten. Inte insåg man hur allvarligt det skulle bli efter den dagen. På lördagen var det fotboll och eftersom min släkt är fotbollsnördar allihopa blev det en get together då också. Jag hade till och med köpt en Sverigetröja dagen till ära. Men ack så tråkig match och fy vad dåliga dem var. Inget VM blir det iallafall. Jag som hade velat åka till Sydafrika. Jaja, bara för att den dagen var över så blev det inte lugnare för det. På söndagen gick jag och Fernie i stan och sen åkte vi hem till min moster Åsa och bjöd dem på Chilensk skräpmat som vi åt när vi var i Chile, Completos. Det var skitgott och det gick verkligen hem hos alla! By the way, om ni undrar hur en Completos ser ut, googla ;)

Idag är det första gången vi andas ut. Det är så mycket man vill göra när man kommer ner här och man vill träffa alla så schemat blir jämt fullspäckat. Önskar ibland (rätt ofta) att jag hade bott här nere under min uppväxt istället för i fjollträsk. Men men...Då skulle mitt liv se helt annorlunda ut nu och det vill jag ju inte, har ju världens bästa vänner och världens bästa pojke !

Nu ska jag in o umgås med min älskling och Mull (min mormor). Ska försöka skärpa mig med bloggandet..

Tjolahoppa!
C


Here we go again

Nu är jag jättestressad! Var alldeles för länge i Skärholmen och skämde bort mig. Köpte ett par skiiiitsnygga skor som jag ska ha imorrn och så köpte jag ett linne och loreals shine blond schampo, its the best!

Nu ska jag måla mina tånaglar, Fernie är på väg med tåget och jag har inte ens kört till återvinningsstationen! Får se om jag hinner det! Hittade by the way ett ställe som inte kräver sånt där passerkort, wiihh!

Önska oss en trevlig resa nu, nästa gång jag skriver är i Malmö!

Puss o kraam

Återvinningsproblem

God förmiddag!

Idag bär det av till Skåne, mycket bilfarande fram och tillbaka just nu. Men det ska bli skitkul att åka ner och träffa alla släkntingar, det var så längesen. Och kanske åker vi över en sväng till Köpenhamn också och shoppar lite eller nåt. Synd bara att det är sånt skitväder, och det ska bli ännu sämre i helgen! Vad hände med sommarn liksom?!

Ett litet ointressant ämne kanske, men jag ska snart åka till återvinningsstationen och slänga en massa från städningen igår. Men tydligen så måste man ha ett slags kort för att komma in på själva området så man kan slänga skräpet. Det är väl ingen uppmuntran till att källsortera?? Jag har inget sablans kort. Men eftersom mamma har ett får jag låna av henne. Och då kommer nästa problem. Alla återvinningsstationer öppnar inte förrän kl 15 på vardagar. Nehe? Jobbar inte folk heltid på återvinningsstationer eller? Och eftersom vi ska åka ner till Malmö innan 15 så vet jag inte hur jag ska lösa det. Vilket I-landsproblem va.

Nu måste jag iallafall duscha och göra mig iordning, tänkte åka en sväng till Skhlm och kanske hitta någon fin top att ha på mig imorrn på Jessicas student.

Hörs sen!

Saknar dig älskling! ♥


Home sweet home

Heeej!

I detta ögonblick sitter jag och skriver hemma i Segletorp. Home sweet home.
Resan ner inatt gick jättebra. Gissa vad för bil vi körde ner med? Ni som känner mig vet hur lyrisk jag blir för en specifik bilsort. Precis..Det var just den vi körde ner med.



Egentligen skulle vi ha kört en Passat kombi men när Fernie skulle hämta ut den på Europcar hade dem "tyvärr" bara en sprillans ny Audi a4 tillgänglig. Det fick väl gå för sig, tänkte Fernie när han satte sig i den nya bilen som fortfarande doftade ny.
Resan gick på ungefär 10 timmar och då tog vi det väldigt lugnt. Vi stannade i Umeå och åt på Olearys och sen gjorde vi några snabbstopp längs  vägen. Halv fyra var vi framme i Knivsta och lastade ut Fernies grejer för att sedan rulla vidare till Segeltorp och lasta ur mina grejer. Väl hemma tog vi en liten nap tills övriga familjen vaknade vid 7, då åkte Fernie hem och jag fortsatte sova. Åh så sjönt det var. Sov till 14. Därav mitt fattiga bloggande. Sen var det bara att börja fixa och dona. Mitt rum såg ut som ett bombnedslag. Massor av flyttkartonger, både från Luleå och från när jag bodde i Borlänge skulle packas upp. Men nu. massa timmar senare är jag äntligen klar. Nu kan man faktiskt bo i det där rummet. Jag var så uppe i städandet att jag glömde att det var Greys idag!! Får kolla på söndag istället.

Nu är jag superdupertrött, det blir en tidig kväll, ska duscha och sen krypa ner i sängen. Tyvärr har man ju inte privilegiet som jag hade uppe i Luleå, att ha tv:n i samma rum som sängen men det gör inget , jag kommer slockna så fort ändå.

Puss o kraaam

Bye bye Luleå


Hejdå Luleå!



Om bara någon timme ska vi börja rulla neråt Sverige. Fernie är och hämtar hyrbilen och jag städar det sista, dammsuger och moppar.
Efter två snabba år är detta min sista dag här. Har haft stundtals mycket roligt här, men även ensamt med mycket hemlängtan.

Nu ska jag packa ner datorn.
Bye bye Luleå.

Tentadags igen

Dags för tenta nr 2!

See ya laaaaater
:)


Little understanding please

Ni får ha överseende med att jag är sämst på att lägga in bilder. Det blir aldrig som jag tänkt mig. Har lagt upp dem så fint o sen när jag publicerar inlägget så hamnar dem helt fucked up. Aja, ni se bilderna iallafall.

Enjoy :)

Luleå i stillbilder

Trött jag är....

Måste gå och lägga mig snart om jag ska orka upp imorrn och skriva ytterligare en tenta på sex timmar. Jag vill bara att det ska bli imorgon efter tentan och en stunds sovning... Då kommer vi sitta i en bil påväg till sydligare breddgrader, I like very much!

Så, sista natten i Luleå. Lite nostalgiskt men ändå ljuvt. Väldigt ljuvt! Här kommer en liten recap på vad Luleå verkligen handlar om!

             

            
                                 





Bye bye Luleå

Pust

Hej hej...

Det där var ett uppgivet hej hej.... Sorry att jag inte har uppdaterat förrän nu men det har vart lite stressigt och mycket att göra. Satt på tentan i fem och en halv timme, sjukt vad tiden går snabbt när man skriver konstant. Det gick väl sådär, tentan var inte riktigt uppbyggd så som jag ville att den skulle vara. Fernie satt hela tiden ut, sex timmar, han är så duktig så!  Sen var vi på Subway och tog en macka och efter det var det bara att gå raka vägen hem och packa det sista. Så nu har vi packat i princip allt, och vi har flyttstädat hela rummet. Man kan tro att det skulle gå snabbt men det är skitjobbigt. Mina händer ser nu ut som russin efter att ha badat i rengöringsmedel. Men rummet luktar gott iallafall!

Få se om vi orkar repetera lite på det vi ska ha på tentan imorgon, känns som jag måste det...Annars kommer jag bli skitarg på mig själv om jag sitter där imorrn och inte kan det som jag hade kunnat om jag läste lite dagen innan. Aja, får se hur jag gör, nu ska jag iallafall springa till sängen där Fernie ligger och ge han en stor blöt puss och göra allt för att han ska bli ännu mer irriterad än vad han redan är! tiihiiii :)

Pussen
C

Tentadag 1

Nu är det tenta!!

Wish me luck!!

RSS 2.0