Dagen före det nya året

Nu är jag tillbaka hemma. Var en stund hos Helena och pratade av mig lite. Vi åt mumsig fruktsallad och spelade Wii.
Imorgon (eller idag eftersom klockan är så mycket) är det sista dagen på det här året. Kan inte riktigt bestämma mig hur 2009 har varit. Någonting som går som det ska är iallafall kärlekslivet. Jag är lika förälskad nu som jag var för två år sedan. Jag ska fundera lite på året som har gått, sen ska jag ventlilera mig lite om det.

Ser fram emot ännu ett år med dig, min prins.


Ta mig långt härifrån

Hallå alla!

Jag är en fortfarande en gnutta irriterad men det känns ju som om jag jämt är det nuförtiden. Det är nog en blandning mellan längtan efter min älsk, min brorsa som älskar att provocera mig, situationen på mitt jobb och mitt för tillfället patetiska liv hemma hos mina föräldrar.

Kan inte vara här längre, blir galen i det här huset.


....




Jag är såå irriterad just nu!!


Snipp snapp snut, så var julen slut!

Nu är julen förbi!

Jag kommer ihåg när man var liten och man alltid sa dagen efter julafton "Nu måste man vänta i ett heelt år till". Har inte riktigt samma definition på jul nuförtiden.
Det här fick jag i julklapp i år

Tv - Fernando
Locktång - Mamma & Pappa
Mysig morgonrock med tofflor - Mamma & pappa
Plyschbyxor från MQ & pappa
Snöhalsband - Johanna
Mysstrumpor - Martin
Kokbok, passionsmarmelad och choklad - Faster
Presentkort på MQ och en lypsyl - Mormor

Tror det var allt. Även om julklapparna bara utgör en bråkdel av julafton så är det ett bra tillfälle att få saker som man kanske inte har lust/råd att köpa själv. Och det här året var ett sådant år. Har tänkt på att köpa tex en locktång hur länge som helst men har bara varit för snål för att bara gå och köpa en.

Men det bästa med det här året var att jag, än en gång, fick fira julafton med världens bästa, min älskling såklart.
Nu är han långt långt borta, men jag tänker på dig hela tiden!


Bye bye Suecia

En trevlig julaftonskväll har passerat, men nu är jag redan på andra tankar. Ska alldeles strax skjutsa Fernando till Arlanda för andra gången och hänger just nu läpp för att jag inte kommer att få se honom förrän på min födelsedag. Men han kommer att få himlans mysigt och trevligt där borta. Självklart inte lika trevligt än om jag skulle vara med men lite trevligt iallafall.

Hörs sen, då ska ni få veta allt jag fick i julklapp. Mycket skoj och användbart fick jag i år faktiskt.

Puss


God jul!

Idag är det fulafton!

Julstämningen smög sig på under natten tror jag för idag är det faktiskt riktig mysstämning här hemma. Vi har ätit julgröt och bara myst här hemma med julmusik och nu Snövit på tv:en som mamma tycker att man får ännu mer julstämning av. Snart ska vi bege oss till familjen H.K för att äta gott, umgås och ha allmänt trevligt.

Vad gör ni på julafton, har ni någon tradition?

Vår tradition är gröten till lunch. Den som hittar mandeln får ett paket. Fernando fick mandeln i år och fick därmed ett paket. Ice age 3.

Jag har även öppnat en julklapp redan för den var för stor för att ta med till kusinerna. Jag är fortfarande chockad. Fernando lurade mig totalt. Trodde inte att jag skule få något eftersom vi sa att vi inte skulle ge varann nåt den här julen. Han skulle ju egentligen vara i Chile nu. Men ack så lurad jag blev mig. Det största paketet under granen var till mig, inte till Martin som hela familjen sa att det var till. Allt för att lura mig. Så gissa ad jag fick.
En Tv. Knäppa Fernando. Jag blev jätteglad men det är alldeles för mycket. Nu skäms jag för det jag ger till honom. Aja.

Ha en supergod jul allihopa, se till att kramas mycket idag!


Julafton i Egypten, 2007


Dan före dan

Hejsan

Idag är det dagen före julafton. Julgranen står på sin plats, pyntad och klar, julgodiset är bakat och pepparkakorna likaså. Men jag har ändå inte riktigt den där julkänslan. Jag känner inte den där mysiga stämningen som man brukar ha dan för julafton. Vet inte vad det beror på faktiskt. Jag vill bara ha ett eget place just nu känns det som. Ett hem som man kan hålla fint, som man kan pynta och bara vara sig själv i. Kanske är det därför jag inte känner samma mysiga julstämning som när man var liten. Då var ju hemma "hemma". Nu är hemma mina föräldrars hem och mitt tillfälliga boende. Det låter kanske hemskt, man ska va glad för det man har. Men ändå...

Aja, nu ska inte jag juldeppa något mer. Vill bara att min älskling ska komma hit så jag kan pussa på honom.

Jag hatar att bråka med dig ♥


Snökaos i Madrid

Stackars älsklingen, vilken dag!

Fernando skulleju ta sitt pick och pack och dra ifrån denna kontinent idag, men så lätt skulle det minsann inte gå. Hans plan till Madrid, där han mellanlandar skulle lyfta 15.00, så jag skjusade honom så vi var på Arlanda 13.00. Det första vi möts av på tavlan är
Madrid - cancelled

Alla resenärer från den flighten var tvugna att ställa sig i en kö för att bolaget såklart är tvungna att boka om alla som skulle med det flyget. Kön är ganska lång. Eller väldigt lång. Personalen tror att det kommer ta ca 2 timmar tills man kommer fram. Jag fick ta ett snabbt hejdå, då jag var tvungen att åka och jobba och Fernando står kvar i kön.

Åtta timmar senare, ÅTTA TIMMAR, kommer stackarn fram och blir ombokad till ett flyg den 25e. Om fyra dagar alltså. Inte kul. Och jag har faktiskt lite dåligt samvete måste jag säga. Kan inte låta bli att tänka att det är mitt fel. Jag har vädjat och gnällt hela helgen att han inte får åka ifrån mig, att jag vill att han ska stanna hemma, att sex veckor är fasansfullt lång tid osv osv. Och nu fick jag ta mig fan min vilja fram. Men jag menade ju inte att det skulle bli på det här viset...

Någon där uppe som hör mig?


Mysfaktor 1000!

God dag alla insnöade mulusker!

Har haft en väldigt mysig helg och den är inte över än. Igår hade jag som jag skrev en liten surprise till Fernie eftersom han ska åka bort från mig såå länge... Så jag hade bokat ett hotellrum på First hotel i Uppsala. Oerhört mysigt och jävligt skönt måste jag säga att bara ha lite egentid utan (no offense) våra familjer eftersom vi båda bor hemma.

Så, lite julklappsshopping, god mat och en flaska skumpa gjorde den här helgen till den mysigaste på länge. Nu får jag vänta 6 veckor på nästa puss :(

Imorgon ska jag skjutsa älsklingen till Arlanda..Kommer nog fälla en tår eller två. Vet inte vad jag mer kommer att vara ledsen över, att vara ifrån Fernie så lång tid eller att jag själv inte kan följa med till underbara Chile...

Buhuu


snö och snö och åter snö

Hallojs!

Idag fyller min kära mor år så vi ska ut på min favoritrestaurang. Moldau i Hornstull. Världens bästa och godaste Wienerschnitzel!

Sen ska jag bli knivstabo i helgen och spendera så mycket tid jag bara kan med Fernie och prinsessorna, innan dem åker. Fernando åker ju till Chile på måndag, utan mig. Buhu! Nästan sex veckor ska vi vara på varsin sida av atlanten.
Därför har jag planerat en liten sak på lördag kväll. Men det kan jag tyvärr inte avslöja här för då finns det risk att min älskling ser det eftersom han är en trogen läsare till min blogg. Så du får hålla dig i en dag älskling ♥

Nu sitter jag och väntar på att en kollega kommer med lunch till mig för jag hinner inte gå ut och köpa själv. Men vart ääär hon, jag ska ju iväg och visa ett hus snart! Jag är huungrig.

Bjuder på denna härliga vinterbild så länge, tagen från mitt studentrum i Luleå.



Visst är det ganska härligt med snö trots allt?


En tendens till irritation

gomorron!

Kan sätta min högra fot på att det inte finns en enda där ute som är mer irriterad än vad jag är just nu. Jag blir irriterad av irriterande människor. Varför ska man omsvärmas av irriterande Homo sapiens. Jag är så irriterad att jag blir irriterad på ordet irriterad! Kanske inte så konstigt om man använder ordet sisådär fyra gånger i samma mening. Men ändå!

Ett exempel på irriterande människor, som man möts av varje dag är människor som är noll servieceminded i, guess what, servicebranschen! Jag var på Seveneleven igår och killen i kassan kunde inte se mer uttråkad och bitter ut. Man såg så tydligt att han blev mer och mer irrterad ju mer folk ville beställa. En korv var jobbig att göra, en latte tog ju på tok för lång tid osv osv. Det roligaste var att när tjejen framför mig kom fram till kassan och ville beställa nån form av snabbmats-pizza vräker han ut sig (I hopp om att hon kommer att välja något annat som går mycket snabbare att göra) -"Ja, men den tar tio minuter en kvart att göra".  Tjejen som hummade lite kom på den brighta idén att det gjorde ju ingenting, då hinner ju hon gå in i butiken bredvid och handla det hon skulle göra där. Så tjurskallen till kassabiträde måste tvunget räcka sig tll pizzan och stoppa den i micron. Jobbigt, tyckte han!

Varför får såna människor jobb inom servicebranschen? Eller varför söker dem ens jobbet överhuvudtaget?

En fråga som jag antagligen aldrig kommer att få svar på.


Nu är vintern här!


Men det hindrar inte mig från att åka båt !



Härlig helg

Gokväll

Hoppas alla där ute har haft en bra helg. Det har jag haft. Igår fixade jag och Fernando en liten get together på landstället på Kanan. Mycket trevligt var det med gulligt folk och god mat.







Fernando var sig själv för en kväll



Norsk karaoke stod på schemat


Nu är det bara en arbetsvecka kvar, sen är det juuul! Eller arbetsvecka och arbetsvecka. Blir någon form av deltid den här veckan då Alma ska ha inskolning på hunddagiset tis-fre. Får se hur det går.

Dagens Paradise var intressant. Jag är totally fast. Nu är det sängen som kallar.

Puss & kram


Goodiiiiiis

Jag tänker på godis... Oj vad jag tänker på godis. Är det bara för att man tränar? Ger det mig rätt att äta hur mycket godis jag vill?

Tänker tillbaka på en kväll i Luleå. Den kvällen bestod av mig, Caroline och en massa gott. Läser du min blogg Caroline, kommer du ihåg? Så här såg den kvällen ut i stora drag.




Ja, ni ser ju. Inte konstigt att man lagt på sig några kilon. Så här såg mitt studentliv ut och det varade i två år. Katastrof.


Jag & min syster

Gokväll

Alldeles strax ska jag kolla på Paradise Hotel på nätet som jag missade ikväll, men först vill jag visa er den här bilden. Tycker att jag är sjukt lik min syster här. Sötnos ♥
Saknar dig och längtar till juni nästa år :)


      


Förresten, vad tycker ni om mörkt hår på mig? Är lite sugen på att bli mörkare, trots att jag gillar skarpt att vara blond... Jag veet inte.. Vad tycker ni?


Nu har jag bestämt mig!

.. Att det här ska hålla i sig!

Ni kommer inte tro era ögon när jag säger att det är onsdag och jag redan har tränat tre gånger den här veckan. Så här ser min vecka ut:


Mån                         Tis                      Ons                    Tors                    Fre               Lör                  Sön
Spinning                Gym                    Spinning              Bodypump           Mys               Fest                Bakis



Bra va?! Hittade en gammal träningsbild, inget underhudsfett där inte.


          


Nya kändisstället


Gomorron!

Just nu i denna stund sitter Carola med min chef och pratar husplaner, mitt emot mig. Det tycker jag är lite coolt. Alexandra Pascalidou har också sålt sin lya via oss. Dessutom var höggravida Linda Rosing här i fredags med sin söta son och tog en fika. Det här är värsta kändisstället. Vad väntar härnäst liksom? Haha.

Just thought you should know.


Pengar.




Att pengar ska vara så avgörande i ens liv. Man är ingenting utan pengar. JAG är ingenting utan pengar. Avskyr att pengar är så viktigt. Men avskyr samtidigt att inte ha några pengar.

Jag blir tokig på ordet pengar.


Smart med Smart?!

Godmorgon!

Idag ska jag sysselsätta mig med vad jag alltid gör på söndagar nuförtiden, visning. Sen får jag se vad som händer. Är sugen på att gå på julmarknad, det är så mysigt. Ännu mysigare hade det ju varit om det låg ett lager snö på marken, men man kan ju inte få allt.

Nu ska jag brumma iväg med den här skönheten, ha en bra dag!



Fercam vs Brangelina

Kan man urskilja oss från ett hollywoodpar eller?

I don´t think so, vi är så jävla snygga!
Ville bara säga det.



en lite uppfräschning!

Visade jag hur mitt hår blev?

Ne, det gjorde jag ju inte. Efter många missnöjda besök hos diverse frisörer tror jag att jag har hittat min guy. Han heter Adi och jobbar på Hår3000. Det kostade 1 200 kr för klipp och färgning. Dessutomla han i lite slingor också. Det tycker jag var et helt ok pris. Very recommended!
Så här blev resultatet.




Det blev en liiiiten gnutta för gult i hårbotten men det får jag säga till om nästa gång så blir det ännu bättre!


RSS 2.0