Lösningen för alla er med svintohår

Goddag alla pigga lördagskisar!

Här kommer en bild på mitt utlovade tips. Skitbra schampo och balsam, finns att inhandla på Åhlens.



kommer inte på någon rubrik

Hej hej

Har inte tid att skriva så ingående just nu, för sitter och väntar på att Emma ska komma hem från jobbet så vi kan umgås. Ska även ta lite kort den här gången så det blir lite trevligare att gå in här och läsa :)

Nu ringde Emma, så ciao ciao!!




Ny look

Förresten...

Lite svårt att missa kanske...Min nya bloggdesign!

Vad tycker ni?


Ett litet tips...

Goddagens!

Idag är jag riktigt stolt över mig själv. Har varit alldeles själv på gymmet (SATS hötorget) och kört skiten ur mig själv. Det var hur skönt som helst, nu är jag igång :) Tre ggr i veckan har jag satt som mål, man mår ju såå mycket bättre när man tränar. Varför låter man det gå så långt att man sitter hemma och tycker synd om sig själv medan man trycker i sig en godispåse istället för att lyfta arslet och bara gå och träna.

Så kort och gott, skönt var det, men oj vilken träningsvärk jag kommer att ha imorrn.

Ett litet tips ska jag komma med idag, jag har blivit kär i ett schampo och balsam som jag inte har sett förrän för några veckor sen. Skiitbra är dem, och rätt så billiga dessutom. Mitt hår som vanligtvis blir svinto efter en hårvätt med loreals shine, har nu funnit nytt liv i dessa nya bebisar :)


Åh irriterande...jag trodde jag hade lagt in bilderna på datorn men det hade jag tydligen inte... Och just nu äter jag sushi så jag lägger in den sen..

Bye byee
C


Kuuul

Jag har hittat värsta roliga klippen på youtube. Visst hade livet varit liite roligare med dessa åtgärder?

















Love is in the air

En sak till....

Jag vill bara säga att jag har världens bästa pojkvän! Han är mitt allt och får jämt mig att må bra. Vill bli gammal och grå med dig sötnos ♥




Älskar dig


cool grej

Gokväll snyggingar!

Det som jag väntat på såååå länge har nu dumpigt (säger man så) ner i brevlådan. Just det, min registrering! Det var på tiden tycker jag! Jag kan nu officiellt vara det jag suktat efter i två år. Fastighetsmäklare. Så, går du i säljtankar? Tveka inte att höra av dig till mig, haha!


www.edwardpartners.se


Boots på vaden

En liten update...dessa stövlar köpte jag i Barcelona, snygga va?!




Dessa var för övrigt dem enda i hela Spanien kände det som, som passade mina feta vader. Är jag onormal eller? Där fick man för att man har varit sprinter ;)


Bra dag!

Gomorron!

Den här tiden på kontoret är min nya rutin, inte bra. Jag är så himla trött på morgonen, speciellt nu när det är mörkt. Vill ha sommar igen! Visste ni att det är 10 veckor kvar till jul? Det är ju ingenting!

Jag glömde visa er vad jag köpte i Barcelona, jag som la upp mina kläder så fint på hotellsängen. Dock fattas det ett par stövlar och en kavaj som jag köpte efter att fotot togs, bilder på dem kommer snart :)



Nu väntas en dags jobb, hej så länge!
C



Äntligen måndag!

Äntligen måndag!

Va skönt det var att träna! Första gången på evigheter. Men det ska det bli ändring på nu vettja. Ska redan nu boka in nästa pass som blir på onsdag. Snacka om att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Och på toppen av det har jag världens skoskav på hälarna av mina nya stövlar.. Buhuu... Varför får man jämt det för, heelt onödigt.
Men men, idag är en ny dag, har precis klämt i mig min matlåda och surfar nu runt på internet i hopp om att hitta något kul. Hittar en diskussion om Idol-Camillas röda trikåer, Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson uttalande "muslimerna är vårt största hot" och Stephanie Pratt som åkt fast för rattfylla. En väldigt intressant förmiddag med andra ord.

Ha en toppendag alla, det ska jag försöka ha.

So looong
C


Back to reality

Gokväll!

Förstår om ni är inne här och suktar efter inlägg.. Och till er stora besvikelse så finner ni inte något inlägg...Förrän nu.... För nu har jag kommit hem från Barcelona och har tid att sitta framför datorn. Vi hade det superbra i Barcelona, en häftig stad är det tycker jag. Som ni kanske erfarade i mitt förra inlägg så åt vi huuur mycket som helst och det var huuuur gott som helst. Här kommer lite frestelser till er...




Musslor a la marinara





Min favoriträtt, Paella





Chokladkaka med vit chokladglass


Det var det det. Back to reality. Imorgon, måndag börjar mitt "nya" liv. Bra mat, inget socker och träning. Det där med socker blir svårt men jag ska försöka så gott jag kan faktiskt. Har fixat gymkort på Sats så nu har jag inget att skylla på. Imorrn är spinning och core redan inbokat på Sats Hötorget. Nu jäklar!!

Nu är det bums i sängen,för imorrn är det tidigt morgonmöte på kontoret. Ska ha skrivit ner ett mål som jag ska ha nått till årsskiftet och har inte kommit på nåt. Skitsvårt ju. Men ska lägga mig i sängen och komma på nåt bra.

Natti natti!
C
C


Barcelona 11/10 - 15/10

Tjolahopp!!

Skriver nu fran varma Barcelona, vilken rolig stad! Det ar jattehaftigt har, allt ar sa modernt och coolt. Och maten...Jag har hamnat i himmelriket. Jag har alltid alskat italiensk mat och tyckt att den ar bast, men den spanska maten har tagit mig till nya hojder! I loooove it. Paella, tapas, skaldjur i alla former. Mmm, blir hungrig bara jag tanker pa det.

Ska inte bli langrandig, skulle bara informera om att det blir lite glest mellan inlaggen och det beror pa att jag ar sa upptagen med att...ata, bada, sola, promenera, studera landets kultur och mycket mycket mer.

Hoppas ni har det bra hemma i minusgradiga Suezia!
C


Be aware!

Förresten...


Kika in lite oftare här framöver, för en förändring väntar....


*Trumvirvel*


Traalllalalala

Gomorrn!

Allt är frid och fröjd, tralalala. Jag sitter på jobbet nu och tralalalar. Kl 13 ska vi på kontoret till Globen och kolla på Brian Tracy som är någon sorts säljarcoach. Ska bli väldans intressant faktiskt.

Va ju på AW igår, det var trevligt. Vi var på ett ställe som heter Vapiano, det var ett rätt häftigt ställe med god pasta. Jag började faktiskt prata med en tjej som satt bredvid, vilket slutade i att hon tog mitt nr för hon ska sälja sin lägenhet och vill anlita mig. Whoho, snacka om självförtroendeboost! Så snälla registrering, kom!

Har annars inte så mycket att skriva om känns det som. Dagarna rullar på och jag väntar och väntar....på min registrering såklart! Ikväll ska bli en trevlig kväll tror jag. Jag, Emma och grabbarna grus från segeltorp ska umgås och snacka gamla minnen. Förhoppningsvis möter jag upp min älskling nånstans så vi kan spendera natten med varandra ♥

Bjuder så länge på bilder på mina favorittjejer!







Talk to ya lateer!

C


Busy schedule

Heeej

Har som ni ser en liten bloggtorka. Vet inte riktigt vad jag ska dela med mig av och jag är så himla dålig på att ta bilder som jag kan lägga upp. Sitter just nu på jobbet och har faktiskt allmänt tråkigt. Finns liksom inte så mycket att göra förutom att vänta in min registrering som för övrigt kommer att komma om ca tre veckor. Innan det ska jag till...

Barcelona!

Kul va?! Jag och pappa ska dit nu på söndag - torsdag. Så min uppgift nu är att hitta grejer som vi kan göra där. Restauranger, shopping, muséer. Har ni något förslag så får ni gärna dela med er av dessa. Anledningen till att vi åker är att jag inte har så mycket at göra fram till registreringen och pappa har, tro det eller ej, förlorat jobbet, så han har en massa dötid nu. Att pappa har förlorat jobbet låter mer dramatiskt än vad det är. Det var väntat och han mår bra ändå. Bara så att ni vet :)

Och innan vår avfärd ska det ske en massa annat skoj. Imorrn ska jag och Fernie på middag hos vårt favoritspelsällskap, på fredag är det en liten högstadiereunion med gamla vänner och på lördag fyller min brorsa år. Busy schedule med andra ord.
På tal om min bror, kan ni tänka er att han fyller 13 år?
Helt sjukt.



Ha en toppendag!
C


Vad är det för dag idag....

Det är en speciell dag, för idag fyller min älskling 26 år,

GRATTIS SÖTGRÖT!




Älskar dig ♥


Dagens undran

Manchester.

Inne eller ute?



Please make your voice heard!


A little prank

Haha vad roligt!

Ringen som ni ser på bilden nedan är min examenspresent av Mamma & Martin. Inget vänsterhandstjafs. Fernie var väldigt tydlig med att kommentera det, men jag tyckte det var lite kul o se om man skulle få nån reaktion, men det var inte så populärt. Carolin var den enda som uppmärksammade mitt lilla "vilda drag" vilket var ganska kul.

Ok, det var kanske inte så kul då. Men ringen är iallafall superfin och den blänker så fint. Om man säger så här då, nu saknas det bara en på vänsterhanden...Moooahahaha!

Sitter på jobbet nu och degar. Ska till Panini med Suzan alldeles strax och äta en sallad. Ikväll ska jag till Knifetown eftersom min älskling fyller år imorrn. Hela 26 år gammal blir han. Är det nånting att fira egentligen? Skönt att känna att man är 23 och har hela livet framför sig ;)

Nu tjatar Suzans mage på mig som är hungrig, hörs sen!
C


Fiiiiiin







RSS 2.0