Martins debut

Ett litet bildspel från inspelningen kommer här!













Det var även en underbar utsikt på den ena inspelningeplatsen, ett riktigt mysigt ställe vi var på 45 min utanför Oslo.


Ett förtydligande

Vill bara klargöra att i och med att Linus föddes alldeles för tidigt så finns det fortfarande risker och Johanna och Patrik kommer att få stanna på sjukhuset i några veckor. Så ni som undrar varför inga glädjerop har skrikits ut  eller runtringningar har sketts så är det pga att omständigheterna är som dem är.

Linus är en fighter och det är min syster också, så allt kommer bli bra. Det enda som krävs från utsidan är tålamod och förståelse, så snälla visa det.

Puss till min syster och det lilla miraklet  ♥




Välkommen till världen Linus

Hej hej

Sorry för dålig update. Har ju som sagt varit i Oslo med Martin och spelat in en reklamfilm. Det var hur kul som helst och jag tror att det kommer att bli riktigt bra!

Sen har det ju hänt en massa annat roligt, tex att

JAG HAR BLIVIT MOSTER!!!

Kan ni fatta?! Min finaste syter har fått en liten bebis. Han kom 6 veckor för tidigt så det kom lite som en chock. Han får hjälp att andas just nu men han är en liten fighter så han kommer att bli bra på nolltid :)

 Linus ska han heta ♥

Ska till sjukhuset ikväll och hälsa på syster, ska bli kuul! Men innan dess ska jag ha en visning, inte lika kul känns det som just nu, när jag bara kan tänka på lille Linus!


Filminspelning

Gokväll!

Ligger i sängen och ska försöka sova alldeles strax för imorgon är en stor dag. En taxi kommer och hämtar migoch Martin imorgon bitti kl 07 och då bär det av till Arlanda och Oslo. Min grymma skådespelare till bror har nämligen fått en roll i en norsk reklamfilm, så han ska dit och spela in den och jag ska självklart följa med som support. Manager kan man säga. Det ska bli skitkul och spännande att komma in i en helt ny värld full av kameror, skådespelare och specialeffekter.

Lovar att uppdatera under veckan!




12-åring som läxar upp Gaga?

Cool kille!

http://video.se.msn.com/watch/video/12-aringen-alla-pratar-om/6f541nht


Myskväll hos H.

Gokväll

Har haft en urtrevlig kväll hos min Helena med sol på balkongen, en flaska vitt, fantastisk mat, Greys och Mia & Klara.





Sammanfattningsvis var det helt enkelt en väldigt mysig kväll, men fan va skönt det är att ligga i sin egen säng...

Imorn blir det en heldag med Emma, så måste sova nu så det inte klagas på mig.

Natti natti


Möhippa på gång!

Goddag!

Ikväll ska jag till Uppsala på möhippeplanering. Det kommer att bli min första möhippa jag går på, det ska bli superkul. Det är som sagt Sonja som gifter sig i sommar i Italien och vi ska självklart dit. Kommer att bli underbart med ett fint bröllop och en liten semester på det.

Är mitt uppe i en budgivning, vill helst ha lägenheten såld innan torsdag så jag försöker lägga på ett kol.

Ha en bra dag!



syster & bebis

Min fina syster och hennes mage, lääängtar tills det är dags att ta mosteransvaret!




Tendens till irritation

Nu är helgen slut!

Men snart börjar nästa, skönt med halvvecka. Får se hur min vecka blir, allt beror på hur det går i budgivningen på lägenheten jag har till salu nu. Hade storslagna planer för helgen men dem sprack ganska hårt idag. Jag och Fernie hade tänkt ha det mysigt och ensamt på Kanan nästa helg då mamma och pappa är i Israel och Martin på Gotland. Men idag fick jag vetskap om att vår käre polska hantverkare ska vara där och jobba hela helgen...Då var det förstört. Och eftersom vi bara har en bil i familjen just nu (då min pajade efter en månad) så tänkte jag att vi har iallafall en bil och ett hus för oss själva..Nej nej, då ska pappa låna ut bilen hela veckan!

Så känner mig rätt så irriterad just nu. Längtan efter att ha ett eget boende, egen bil och ett eget liv känns ganska efterlängtat men så långt bort.






Saknar min pappas råd och våra resor tillsammans...

 
Natti natti!


We are gonna grow old together

Haha, måste bara visa!




Gulligt par vi är va ;)


Shoppingdag

Hallojs!

Är i Knivsta i helgen och har det lugnt och skönt. Var och shoppade lite idag faktiskt, första gången på vet inte hur länge. Fick ihop lite faktiskt...



Ska ut och slira ikväll på Söder, då måste man ju ha flanellskjorta på sig, sååå söder :)


No flat for us



Det blev ingen lägenhet för våran del :(

Inte än iallafall...Det är bara att leta vidare!




RSS 2.0