Kors i taket!

Jag ligger till sängs när klockan slår elva. Amazing. Och då har jag även tagit en liten powernap på eftermiddagen när jag kom hem från jobbet. Jag ser riktigt sliten ut i ansiktet faktiskt. Vet inte vad det är. Ringar under ögonen, finnattacken som jag redan beklagat mig om och jag känner mig allmänt hängig oc ful.

Vad hände egentligen med slapplivet i Luleå? Sova till halv elva varje dag, ta promenader, laga god mat för man hade den tiden. Och framförallt, Hur går det i Våra bästa år, någon som har koll? Var ju år och dar sedan jag kolla på det sist. Det var ju mitt favoritprogram när jag var student.

Ne, nu när jag är så duktig och gick och la mig i tid ska jag banne mig somna i tid också, inte hålla på att längta tillbaka till studentlivet som jag faktiskt vantrivdes med lite.

Godnatt


Finnarna attackerar!

Har fått finnattack. Jag har finnar överallt, you name it. Ansiktet ska vi inte tala om, men på skumma ställen som på nyckelbenet, mitt mellan brösten och fler ställen som jag bara inte vågar uttala. Hehe. Måste ta mig i kragen och köpa något bra hudvårdsskit. Nu är det slut med att tvätta bort sminket med tvål och vatten! Har funderat på märket "Dermalogica". Någon som har något annat förslag eller som kan komma med fördelar eller nackdelar med Dermalogica?






Please help me, my skin is not on my side...


Finns jag?

Nej jag har inte dött!

Jag har bara tagit en liten paus.. Är inte så motiverad att sitta och skriva här varje kväll faktiskt. Känns som jag har saker att göra hela tiden, så när jag kommer hem stupar jag bara. Någonting som ni helt enkelt få acceptera! 

En liten update då. Har sålt mitt första objekt. Åh så duktig jag är. Fick till och med lägenheten såld innan visning. Det ni! Och nu rullar det faktiskt på om dagarna. Dock börjar efterfrågan dö ut lite nu framåt jul men tycker att det händer saker ändå hela tiden. Annars så händer det inte så mycket kul eftersom jag jobbar hela tiden. Var och kollade på bio häromdagen med Fernie, såg "Paranormal activity". Den var läskig. Men inte så där blodläskig utan ont i magen-läskig. När jag gick därifrån hade jag bokstavligt ont i magen på ett obehagligt sätt. Den var annorlunda, men värd att se. En till rolig sak som vi fick för oss att göra när vi var på Heron city för att kolla på filmen var att vi åkte sån där simulator. bergochdalbanasimulator. Haha, det var så roligt (med roligt menar jag töntigt) att jag grät av skratt. Fernie däremot tyckte det var ascoolt!

See ya!


No vacation for me...

Har precis fått reda på någonting som är riktigt kul för familjen C men ändå så sorgligt för min egen del... Min finaste har bokat resa till Chile nu..Utan mig...Det blir ingen resa i år för min del.  Anledningen är självklart den ekonomiska aspekten, men den största anledningen är att jag precis har börjat jobba och det inte är riktigt lägligt att ta en månads semester hux flux.. Så jag ska klara mig utan Fernie i nästan sex veckor.

Hur ska det gå?

Så, är lite down just nu. Inte ens skrattretande Mammas pojkar kan muntra upp mig.

Vill inte att det ska bli den 20e dec.


Taking the stage - The revolutionary show

Ni vet det här med seriefaser på MTV? Säg bara ja, alla har det. Man har perioder där man fastnar för en viss serie, så kollar man på den serien varje kväll tills man bara inte orkar mer. Serier som jag har följt på MTV är bl.a The Hills, The city, Runs house, 16 and pregnant, the phone och några fler. The hills och city som alltid har hängt med börjar NU dö ut för mig nu, det är inte alls lika kul att följa dem längre, allt verkar ju vara fejk.
Anledningen till att jag tar upp det här är för att jag har fastnat för en skitbra realityserie nu som jag måste dela med mig av.
Ta och kolla på detta intro, så får ni avgöra om den är värd att följa!


Taking the stage




Nå? Klart den är värd att följa, den är skitbra! Det som är så bra är att det är 40-minutersavsnitt! Inte några ynka 20 min som the hills och dem där. Börja kolla nu så jag har nån att diskutera med, det är ju massa draman som händer här som jag inte kan diskutera med någon !

WATCH IT, AND YOU´RE STUCK!


Inte van vid jobb

hej heej

Att jobba 6-dagarsveckor är kul, men min kropp har precis viskat till mig att hon inte är ritkigt van vid det här tempot. Natten till i lördags fick jag inte många timmars sömn då mitt huvud hll på att sprängas och min hals och näsa var så täppt att det inte spelade någon roll vilken sida jag låg på, ingen luft ville ändå ut. På lördagen under dagen kändes det lite bättre, jag var och shoppade lite med Fernies syrra (inget till mig såklart, jag har ju hål i plånboken). Söta Marcia bjöd mig på lunch och vi strosade i mysiga Uppsala trots det halvpissiga vädret. En liten lekstund med prinsessorna blev det också, det blir man aldrig för sjuk för ;) 




På lördagskvällen hade min syster inflyttningsfest och eftersom jag redan sagt ja och inte ville vara den som bangar i sista sekund, tog vi oss dit med mig som chaufför och Fernie bredvid. Det blev en rätt så tidig kväll, men det var trevligt. Är så glad för din skull sis ♥

I söndags kände jag mig ganska bra, fortfarande huvudvärk och illamående som gick upp och ner, men jag hade lovat att ta en visning åt min boss så jag fick ta mig i kragen och ställa mig och le där. Gick hyfsat bra, hade även ett inbokat möte efter visningen hos en säljare så det blev några timmars jobb på söndagen. Men när jag kom hem tog jag det lugnt hela kvällen och kände mig faktiskt relativt bra när jag gick och la mig. Så vaknar jag såklart imorse med tjock hals och sprängande huvudvärk. Så det blir att jobba hemifrån idag. Kan faktiskt åstadkomma lika mycket här hemma som på kontoret just nu.

Så, det var en liten update av min helg.

C


Wanna go one more time....

En sak till..

Måste bara lägga upp den här bilden, älskar den. Jag längtar verkligen tillbaks. Jag vill, vill, vill åka dit i år igen!







Nån gång under ens bloggkarriär måste man ha en paus!

Ok,

Snacka om bloggtorka. Vet inte om ni också har märkt det men det är lite dött här på min blogg... Kan bero på att jag plötsligt har kastats in i ett yrke där man måste vara tillgänglig dygnet runt, vilket även betyder att jag åtar mig grejer hela dagarna och även kvällarna. Hela den här veckan har jag kommit hem mellan 19-21 och praktiskt taget deckat så fort jag stiger in genom dörren, utan att ens öppna datorn. Och dessutom har jag hjälpt Martin att plugga hela veckan, mycket duktig har han varit. Jag vet att du läser det här Martin, så jag ger dig lite beröm. Fortsätt så här så kommer du en dag bli lika duktig som mig :) (eller säger man jag?!)

 Just nu sitter jag lite i smyg på jobbet och skriver detta. Så kära människor, ni får ha lite överseende om det går några dagar mellan varven här, men lova att inte glömma bort mig!

Om ni mot förmodan har råkat glömma bort mig, så ser jag ut så här just nu, inga konstigheter!



Hörs snart igen!
C


Trött som få

Gokväll

Faan vad trött jag är. Har inte sovit ut på mycket länge och gjorde det inte den här morgonen heller. Jag har en ständig huvudvärk och min rygg känns stel och oknäckt. Är det detta man ska stå ut med när man jobbar?

Jag har i två år klagat på att jag är student. Nu är det nästan så man längtar tillbaka till tiden man låg kvar i sängen till kl 12 och inte hade det minsta ansvar för någonting. Hur kul det än är att jobba så är det mycket mer stressande och ansvarstagande. Jag har från ingenstans fått finnar i hela ansiktet, något jag inte ens hade i puberteten, jag småäter en massa för jag inte hinner äta ordentlig lunch och jag sover som en kratta då jag har en ständig ångest för allt jag just rabblade upp.

Men för att knyta ihop säcken, det är skiitroligt att jobba :) Hänger inte alls ihop med det jag precis predikat om, hehe. Kände bara att jag ville ventilera mig lite.

Just nu myser jag i soffan till Filip & Fredrik. Sugen på en Chai-te... Men inget jag orkar röra ihop.


Saknar min lilla kråka som myser i sitt lilla hus



Natti natti


Freeeedag !

Ahoj! (= Hej på slovakiska)

Vilken rolig respons jag fick på bebisinlägget.
Ni kan vara lugna där ute alla oroliga. Här blir inga barn gjorda förrän det ramlar in pengar på kontot ska ni veta :)

Nu är det freeeedag. Någon som ska ha fredagsmys kanske? Jag ska iallafall ha fredagsmys med min älskling, min sötaste hund och mina absolut finaste pojkväns-syster-döttrar Maja & Klara. Med andra ord, en supermysig fredagskväll. Imorrn bär det av till Kanan där mina föräldrar förbereder en middag till Fernies föräldrar. Gås står på menyn, allt för att hedra skåningarna. Och på söndag ska jag ha min första egna visning, spääännande!



Sommarn, vart äääär du?!


Britney Spears - 3

I looooove this song!





Men vet inte riktigt vad jag tycker om videon... Hon är såklart skitsnygg men har hon gått ner sig lite? Det är mest stillastående med lite bumpabumparörelser med höften..

Vad tycker ni?

Hiss eller diss?


Bebislycka?

Hejsan

Vad är det med denna bebisnoja? Alla runt omkring mig verkar vara gravida och skaffa barn titt som tätt. Jag har precis fått reda på några vänner som ska ploppa ut en knodd om 9 mån och det är ju jättekul för dem, men betyder det att min klocka snart ringer?

Ok att B-kändisar som Katrin Zytomierska och Linda Rosing går och putar med sina magar, I don´t give a shit, men när folk i min bekantskapskrets börjar få bebismage börjar man ju undra om det är jag som är onormal som tänker att jag vill skaffa mig en karriär först för att kunna ge mitt barn vad man vill...Ens lilla bebisdröm är ju att skaffa barn samtidigt som ens vänner så man kan gå på lattepromenader med barnvagnen tillsammans..men nu när alla börjar i förväg så börjar jag få lite panik. Är det dags? Jag är ju bara barnet... Hur tänker ni mina vänner? ska vi skaffa barn, och då endast i sympatisyfte med typ hela sveriges kvinnor?




Fina Nicole Richie med henne bebis


25 = oldie

Tjaa

Sitter, pigg som en lärka på kontoret nu och inväntar dagens visningar. Har en på söder kl 13.00 och en i Årsta 14.30. Allt är fixat och klart, så väntar bara på att klockan ska bli halv så jag kan åka.

Den här helgen har varit riktigt trevlig. I fredags var vi på 25-årsfest hos Helena och Victor. Det var ju såklart Victor som fyllde år, Helena är ju en liten bebis bara precis som jag ;) Träffade mycket trevligt folk där iallafall och även Jossa, som jag inte träffat på hur länge som helst. Det var superkul att snacka gamla minnen och allt sånt som man kommer in på när man inte träffats på ett tag. Bjuder på lite galna bilder från den kvällen, som ni märker så var det dans som stod högst på listan den kvällen.


Födelsedagsbarnet



Jag & Jossa



Söötis

Se hade Fernie lite kul när han tog bilder på mig "i smyg". Men inte visste han att jag var medveten om varenda kort!



 




Kul var det!


RSS 2.0