Sova livet ut

Gokväll!

Hade en väldigt trevlig helg i Åre, vi gjorde allt från att åka skoter i jämtlands skogar till att tillaga renkött på en sten.
 Kort sagt, en bra helg.

Nu är man hemma igen och tillbaka till verkligheten. Att en liten helg kan få en att bli lite gladare.

Orkar verkligen imte skriva idag, mycket sluddrande känner jag. Är skittrött.... Hur kan man älska en säng så mycket att man jämt vill sova. Tänk er, jag har aldrig ägt en helt ny säng. Har bara fått ärva en massa sängar, ganka snuskigt faktiskt. Och som vissa vet så har jag ganska svårt att sova så det första jag ska köpa mig när jag har råd är en säng. En bra säng. Kanske Hästens. Eller Carpe Diem. Jag får se, men det ska vara en säng som är perfekt.

Godnatt!


Åre

Tjaa

Sitter i skrivande stund i Åre hos våra kära vänner Louise och Micke. En liten långhelg så där... En riktigt trevlig stad (by) det här, skulle lätt kunna vara bosatt här en kortare tid speciellt efter att ha prövat på den roliga After skin :)

Tänkte bara informera er att jag är här uppe och har skiitkul och kommer hem på söndag!

So loong suckers!


Sool

Sköönt väääder

Ge mig mer!


Seeega



Jag och Emma spelade igår Sonic på Sega, det väckte många nostalgikänslor!

Måste härmed införa en Segakväll i veckan tycker jag!



By the way, hallen är nu klar! Typ... Saknas lite möbler men själva renoveringshelvetet är klart. Det blev väl bra, förutom att man verkligen ser att det är ett amatörjobb, skavanker överallt. Men men, i mörkret är det fint :)


Mission; 4 kilogram

Så här ser jag ut idag, inte alls lika fit som för två år sedan.

 

Till den sista juni ska jag ha gått ner 4 kg, därmed basta!
Bort med lovehandles och in med skelett och muskler!

Emma, du är på också, no return. SATS, here we come!


Hantverkare - Nej tack!

Oj vad gulliga läsare jag har, alla fem!

Är faktiskt på lite bättre humör den här veckan. Är på god väg att sälja en lägenhet så varför inte börja blogga igen, haha. Det var ju bara ett pr-trick förstår ni ;)

Om en vecka åker jag och min älskling till Åre till Lojjan och Mikey, det ska bli suuperskoj och skönt att få komma iväg nånstans äntligen.

Jag och min bror har ju tagit åt oss ett lite större projekt än vad vi trodde att vi hade gjort... Nämligen att renovera hallen. Jag ångrar mig bigtime. Men det ska vara klart på söndag och då hoppas jag att allt slit är värt det. Så här trevlig ser våran hall ut nu, motiverande va?




Vi ses när vi ses

Tror att jag ska sluta med det här bloggandet. Om man nu kan kalla ett inlägg i veckan för att blogga. Enda gångerna jag känner för att skriva här är när jag har något tråkigt att berätta eller när mitt liv inte fortgår som jag vill att det ska göra. Och jag vill ju inte att detta ska bli någon sorts destruktiv blogg där det bara står en massa negativt. Så då är det lika bra att jag slutar.

Kanske kommer jag tillbaka nån gång när jag fått ordning på mitt liv. 
Tills dess...

På återseende.


Blev vi varnade?





2012 - Jordens undergång?

Hej alla glada prickar!

Idag strålar solen och man blir alldeles varm inombord, I love it! Helgen var det ju inte heller något fel på, solen visade sig ganska så mycket.

Idag kommer Marcia och prinsessorna hem, ska bli så myysigt! Jag och Fernie ska åka och hämta dem på Arlanda, jag ska krama ihjäl dem! Jag har missat att Klara har börjat gå och alla Majas roiga kommentarer, hennes mun går tydligen i ett nuförtiden. Men jag får ta igen en massa tid nu.

Just nu sitter jag på kontoret och har inte så mycket att göra. Har ändå tre lägenheter som ligger ute, men det stressiga börjar inte förrän nästa vecka när visningarna är gjorda och alla budgivningar startar igång (förhoppningsvis).

Jag har blivit lite nojig efter att jag såg filmen 2012, den där jorden går under. Tänk omdet stämmer, NASA har tydligen gått ut med det? Har inte forskat så mkt i det men en teori säger att det har med Mayafolkets kalender att göra, att det slutar den 21 dec 2012.
Den andra teorin, eller det är väl sant, är att en planet är på väg att sättas i bana mellan jorden och solen (eller nåt, är som sagt inte så påläst) vilket kommer att göra att det kommer komma naturkatastrof efter naturkatastrof vilket kommer att slå ut mänskligheten.

Jag hatar sånt här! Jag vill inte dö om två år, mitt liv har ju knappt börjat! Jag kan drömma mardrömmar om sånt här och se värsta scenariot framför mig. Skulle aldrig sett den jäkla filmen....

Nej, nu ska jag tänka på nåt annat!

Chao
C


Mina prinsessor, kom hem!

Vilket engagemang!

Va på jobbet kvart över åtta imorse, det var duktigt. Sitter och gör lite småplock som man inte hinner med när man kommer normal tid.
För er som undrar hur läget är borta i Chile så mår alla bra och ingen har skadats eller så av den fruktansvärda jordbävningen. Det har varit typ 100 efterskalv och det beräknas komma efterskalv ett år framåt. Läskigt värre. Jag som höll på att svimma av skalvet som vi råka ut för förrå året i Chile. Saknar prinsessorna sjukt mycket, dem skulle kommit hem i tisdags men eftersom flygplatsen blev förstörd i jordbävningen så skjöts deras resa upp en vecka ungefär. Hoppas bara det inte skjuts upp ännu mer.





RSS 2.0